Τρίκαλα – Πάνω στο αλισβερίσι τσάκωσαν τον διακινητή Reviewed by Momizat on . Υπό το βλέμμα των αστυνομικών της Ασφάλειας που παρακολουθούσαν αθέατοι έγινε στα Τρίκαλα η αγοραπωλησία χασίς ανάμεσα σε έναν 31χρονο Έλληνα που είχε μπει στο Υπό το βλέμμα των αστυνομικών της Ασφάλειας που παρακολουθούσαν αθέατοι έγινε στα Τρίκαλα η αγοραπωλησία χασίς ανάμεσα σε έναν 31χρονο Έλληνα που είχε μπει στο Rating: 0

Τρίκαλα – Πάνω στο αλισβερίσι τσάκωσαν τον διακινητή

Τρίκαλα – Πάνω στο αλισβερίσι τσάκωσαν τον διακινητή

Υπό το βλέμμα των αστυνομικών της Ασφάλειας που παρακολουθούσαν αθέατοι έγινε στα Τρίκαλα η αγοραπωλησία χασίς ανάμεσα σε έναν 31χρονο Έλληνα που είχε μπει στο στόχαστρο και ενός 26χρονου «πελάτη» του, που αγόρασε από αυτόν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,8 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή στο σπίτι του 31χρονου, όπου βρέθηκαν άλλες έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 268,2 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, που κατασχέθηκαν, όπως και το κινητό του και 80 ευρώ.
Πωλητής και αγοραστής οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων κατηγορούμενοι για αγορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή