"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.5 C
Trikala

Τρίκαλα – Παραλογισμός, έσκαψαν δύο φορές τον ίδιο δρόμο μετά την ασφαλτόστρωση

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Καλοκαίρι για 1 μια εβδομάδα ήτανε κλειστός ο δρόμος και ρίξανε καινούρια άσφαλτο. Αεροδρόμιο ή Φαρμάκη.

Πριν 2 εβδομάδες σκάψανε για αποχέτευση την οποία δεν μπορούσανε να την κάνουνε το Καλοκαίρι. Πάει το αεροδρόμιο.

Σήμερα σκαβουνε πάλι τώρα για φυσικό αέριο πράγμα που δεν μπορούσανε να την κάνουνε την δουλειά το Καλοκαίρι ούτε πριν 2 εβδομάδες που ξανά σκάψανε.

Δεν μπορούμε βρε παιδιά σε αυτό το ρημάδι μέρος, κράτος πως να το πω να έχουμε κάτι καλόγούστο, κάτι όμορφο μια σειρά… μας αρέσει η λακκούβα τα υπερυψωμένα κακογουστα πρόχειρο μπαλώματα στο δρομο…. Δεν υπάρχουμε…..

 

Φωτογραφία και κείμενο από ανάρτηση Γιώργου Παπαβαγγέλη

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιατί άραγε αποτελεί αυτό είδηση και μάλιστα παραλογισμό; 50 μέτρα πιο κάτω, Τσακάλωφ και Σταμελάκου, μόλις τελείωσε μία πολυκατοικία που κάλυψε το πεζοδρόμιο πολυτελώς το έσκαψε η ΔΕΗ και το ρήμαξε. Κοντά, στη Κοπάδη, μόλις βάλανε τις πλάκες μετά το χαμό για την ύδρευση, ήρθε το αέριο και τις έσκαψε. Για τον Άγιο Γεώργιο μετά τη γέφυρα, χάλασαν άλλο …αεροδρόμιο σε μία εβδομάδα.
  Υ.Γ. Με ειδοποιεί η ιστοσελίδα από το κοντρόλ να σταματήσω, δε χωράνε τα άλλα λέει…

 2. Αυτές είναι δουλειές με σχεδιασμό… γρήγορα, φτηνά και πάνω από όλα έξυπνα.Οπως άλλωστε αρμόζει και στην έξυπνη πόλη μας με τις έξυπνες εργολαβίες της.Αντε και το 2030 για μπάνιο στον Αϊ Γιώργη…. όλοι μαζί και το 60%.

  • Mε διαγωνισμό βρέθηκε ο ανάδοχος. Το αν δεν κάνει σωστά τη δουλειά του, δε φταίει ο Δήμος. Ετσι είναι τα κρατικά έργα, αν δε σας αρέσουν , να γίνει με ΣΔΙΤ ή παραχώρηση και να πληρώνει νοίκι ο Δήμος για 30 χρόνια.

   • Όλη η πόλη βλέπει το μπάχαλο και ο Trikalinos το χαβά του. Λέει διάφορες μπούρδες, Δημοτικά έργα= κρατικά έργα, προσθέτει και λίγο μαϊντανό (ΣΔΙΤ), απαλλάσσει από ευθύνες τους εργολάβους και έτοιμος…
    Αντιπρόταση: Να βγει ο Δεσπότης μας επάνω σε πλατφόρμα από τρακτέρ και πίσω του οι γνωστοί εικονολάτρες της πόλεως (φέροντες τις εικόνες ανά χείρας) ευλογώντας τα έργα. Ίσως έτσι διορθωθεί κάτι. Γιατί όχι; Τζάμπα είναι.
    Υ.Γ. Μόλις πληροφορούμαι ότι ο κ. Ιωάννης Φούφουτος ανέλαβε την ευθύνη για τους εργολάβους που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Δικηγόρος του, ανέλαβε ένας …ψηλός, που ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

    • ΑΣΧΕΤΕ, το σχόλιο είναι απάντηση για το νέο κολυμβητήριο.
     Το μπάχαλο με τα δίκτυα είναι γνωστό από χρόνια, διότι ο Δήμος δεν αποφασίζει, ότι θέλουν κάνουν οι εταιρείες των δικτύων, κρατικές ή ιδιωτικές.

     • …ΣΧΕΤΙΚΕ, δείξε μας ΠΟΥ στο κείμενο σου αναφέρεις τη λέξη ”κολυμβητήριο”. Εκτός εάν σε ζάλισε το λιβάνι των ΣΔΙΤ. Έχω γράψει πολλάκις τι πρέπει να παθαίνουν οι μη συνεπείς εργολάβοι, αλλά σε αυτούς στηρίζεστε. Αυτή είναι η δεξιά στη χώρα, από το Σεπτέμβριο του 1949.
      Υ.Γ. Εάν κάνουν ότι θέλουν οι εταιρείες δικτύων, τότε πρόκειται για …μπουρλότο!!! όχι για ευνομούμενη πόλη.

      • Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την απάντηση, δεν είναι κακό, η χαμηλή νοημοσύνη σου είναι σεβαστή….

 3. 10 χρονιά τωρα δεν έχουμε Δημοτική Αρχή, παιδική χαρά έχουμε….στην καλύτερη!
  Όποιος θέλει βλεπει, ακούει και καταλάβαινει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης