"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Τρίκαλα: Παραμένουν απλήρωτες επί τρίμηνο 39 καθαρίστριες του Νοσοκομείου

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στις 39 καθαρίστριες του προσλήφθηκαν με ατομικές συμβάσεις στο Νοσοκομείο Τρικάλων και παραμένουν απλήρωτες επί τρίμηνο, ζητά ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Ντόβας μίλησε για “αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας”, αποδίδοντάς την “πιθανόν σε γραφειοκρατικές διαδικασίες ελέγχου της σχετικής δαπάνης η οποία πρέπει να εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο…”.

Τόνισε, δε, ότι τόσο η Διοίκηση του Νοσοκομείου, στην οποία απευθύνθηκε ο Σύλλογος, όσο και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου “δεν έχουν εξακριβώσει τον ακριβή λόγο για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί οι μισθοί στο προσωπικό της καθαριότητας”.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως “το Υπουργείο πρέπει να εξετάσει άμεσα το θέμα, ομαλοποιώντας τις συνθήκες στο νέο καθεστώς εργασίας εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, με τις ατομικές συμβάσεις εργαζομένων και όχι με τους ιδιώτες-εργολάβους, όπως παλαιότερα…”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης