Τρίκαλα: Παρατείνεται μέχρι 30 Ιουνίου η λειτουργία των δομών κατά της φτώχειας Reviewed by Momizat on . Την παράταση των δομών καταπολέμησης της φτώχειας για 6 μήνες και μέχρι τις 30 Ιουνίου αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο των Τρικάλων σε συνεδρίασή του σήμερα το Την παράταση των δομών καταπολέμησης της φτώχειας για 6 μήνες και μέχρι τις 30 Ιουνίου αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο των Τρικάλων σε συνεδρίασή του σήμερα το Rating: 0

Τρίκαλα: Παρατείνεται μέχρι 30 Ιουνίου η λειτουργία των δομών κατά της φτώχειας

krisi ab

Την παράταση των δομών καταπολέμησης της φτώχειας για 6 μήνες και μέχρι τις 30 Ιουνίου αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο των Τρικάλων σε συνεδρίασή του σήμερα το μεσημέρι. Η απόφαση παράτασης των δομών, που λειτουργούν υπό την εποπτεία του δήμου Τρικκαίων αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία με τις δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα τη Λαϊκή Συσπείρωση και το συνδυασμό Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή να διαφωνούν με τον φορέα διαχείρισης των δομών, που είναι η ΜΚΟ «Συνειρμός».
Παραλλήλως, στο πλαίσιο της συνεδρίασης τέθηκε και το θέμα των κατασχετηρίων τραπεζικών λογαριασμών δημοτών. Η αντιπολίτευση ζήτησε να τεθεί και να συζητηθεί αναλυτικά το θέμα, μετά τις έντονες αντιδράσεις δημοτών, σε έκτακτη συνεδρίαση την προσεχή εβδομάδα. Αντέδρασε ωστόσο η συμπολίτευση και το προεδρείο του Σώματος. Για άλλη μία φορά η Δημοτική Αρχή δια της αρμόδιας αντιδημάρχου επικαλέστηκε το νόμο. Πάντως, η αντιπολίτευση υποστήριξε ότι θα συγκεντρώσει υπογραφές για την έκτακτη σύγκληση του Σώματος, ζητώντας από τη δημοτική αρχή να άρει την απόφασή της.

Τρίκαλα: Παρατείνεται μέχρι 30 Ιουνίου η λειτουργία των δομών κατά της φτώχειας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή