"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Τρίκαλα – Παρουσίαση βιβλίου Γιώργου Παπακωνσταντίνου: “Game Over- Η αλήθεια για την κρίση”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η παρουσίαση του βιβλίου του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, «Game Over – η αλήθεια για την κρίση» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Η εκδήλωση έγινε από το βιβλιοπωλείο της Δήμητρας Παπαγιάννη ενώ τον κ. Παπακωνσταντίνου προλόγισε και στη συνέχεια συντόνισε τη συζήτηση ο δημοσιογράφος Αντρέας Γιουρμετάκης . 

 

 

Στην εισαγωγή του ο Αντρέας Γιουρμετάκης  δήλωσε πως το Game Over  πως αποτελεί ένα σημαντικό ανάγνωσμα της εποχής μας, ακριβώς επειδή γράφτηκε από έναν πρωταγωνιστή της ελληνικής οικονομικής κρίσης.

 

Ο συγγραφέας του βιβλίου Γιώργος Παπακωνσταντίνου ανέφερε πως η συγγραφή του Game Over Η αλήθεια για την κρίση προέκυψε από μια προσωπική ανάγκη να παραθέσει τα πραγματικά γεγονότα όπως συνέβησαν πριν προσφύγει η Ελλάδα στο μηχανισμό στήριξης, στηριζόμενος στις σημειώσεις του από τις συναντήσεις του Eurogroup και άλλα σημαντικά γεγονότα που καθόρισαν την πορεία της χώρας.

Παρέστησαν στην εκδήλωση Σούλα Μερεντίτη , Χρήστος Μαγκούφης , Γιάννης Ζιάγκας , Χρήστος Λάππας ,Γιώργος Σπαθής ,  Θανασης Βαβυλης , Χρύσα Ντιντή , Θεόδωρος Σπανός , Σταύρος Τραγάνης , Θωμάς Χαχάμης , Σωτήρης Μπλέτσας , Γιώργος Στουρνάρας , Μιχάλης Λάππας , Άρης Μερεντίτης και άλλοι πολλοί . 

Φωτογραφία του Sotiris Bletsas.

Φωτογραφία του Sotiris Bletsas.

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο άνθρωπος που παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στο γερμανικό Ράιχ. Έλειπε από τη σύναξη ο Σημίτης και ο Μητσοτάκης!

  2. Οταν η αφετηρια σου ειναι ο δοσιλογισμος , ακολουθεις στα χναρια του μικροαστικου καθωσπρεπισμου , που κληρονομησες , βαμμενου πρασινου και μασκαρεμενου σοσιαληστικα , και κορυφωνεις με την πληρη παραδοση της εθνικης κυριαρχιας , που αναποτρεπτα οδηγει στην λαφυραγωγηση του δημοσιου και ιδιωτικου πλουτου , μεσω υψηλων φορων , την διαλυση της κοινωνικης συνοχης . Μετα γραφεις κι ενα παχυ βιβλιο , για την ματαιοδοξια σου να φαινεσαι σπουδαιος , και να βαζεις υποθηκες για μελλοντικη επανοδο στην σοσιαληστικη συμμορια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης