Τρίκαλα: Προσέφεραν σχολικά είδη σε πρωτοβουλία του Δήμου Reviewed by Momizat on . Θετικά ανταποκρίθηκαν οι Τρικαλινοί στην πρωτοβουλία του Δήμου για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, προκειμένου να υποστηριχθούν μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογ Θετικά ανταποκρίθηκαν οι Τρικαλινοί στην πρωτοβουλία του Δήμου για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, προκειμένου να υποστηριχθούν μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογ Rating: 0

Τρίκαλα: Προσέφεραν σχολικά είδη σε πρωτοβουλία του Δήμου

Τρίκαλα: Προσέφεραν σχολικά είδη σε πρωτοβουλία του Δήμου

Θετικά ανταποκρίθηκαν οι Τρικαλινοί στην πρωτοβουλία του Δήμου για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, προκειμένου να υποστηριχθούν μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογενειών.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε στις αρχές του μήνα και επαναλήφθηκε για μία ακόμη χρονιά, ευαισθητοποιώντας δημότες που προσέφεραν διάφορα σχολικά είδη. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός σχολικών ειδών, από τσάντες, τετράδια και μολύβια, μέχρι μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, μαρκαδόροι αλλά και πρόσθετα σχολικά βοηθήματα. Τα προσφερόμενα είδη συγκεντρώθηκαν στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας και Πολιτισμού στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, όπου όσοι επιθυμούν μπορούν για λίγες ακόμη ημέρες να παραδίδουν σχολικά είδη, τα οποία μέσω της αρμόδιας Σχολικής Επιτροπής θα διοχετευθούν στα σχολεία.

Σχολικά είδη - Τρίκαλα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή