"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Τρίκαλα – Πρόσκληση σε συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9.10. , αποφάσισε:
– να καλέσει σε συγκέντρωση την Τετάρτη 12.10. στις 3:30 μ.μ. στα Δικαστήρια, ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις.
Καλούμε τους εργαζόμενους , τους ανέργους και τη νεολαία, σε μαζική συγκέντρωση, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν έγινε στην πόλη μας, και όπως γίνεται αυτές τις μέρες σε όλη την χώρα, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και “θεσμών “


– Απευθύνουμε κάλεσμα για ευρεία σύσκεψη αγωνιστών/ στριων , συλλογικοτήτων , πολιτικών οργανώσεων , μετωπικών σχημάτων , στεκιών και κινημάτων αλληλεγγύης , την Πέμπτη 13.10., ώστε να συζητηθεί το θέμα των πλειστηριασμών και των κατάσχεσεων και να συντονιστεί η δράση μας ενάντια στην καταστροφή των λαϊκών οικογενειών, του κόσμου της εργασίας και μιας κοινωνίας που φτωχοποιείται κι εξαθλιώνεται. ( το μέρος της σύσκεψης θα ανακοινωθεί αύριο ).


– Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συντονισμού σωματείων , φοιτητικών συλλόγων και συλλογικοτήτων για το προσφυγικό- μεταναστευτικό για την Πανελλαδική ημέρα αντιπολεμικής , αντιιμπεριαλιστικής, αντιφασιστικής διαδήλωσης αλληλεγγύης στους πρόσφυγες , καλούμε σε συγκέντρωση την Παρασκευή 21.10. στις 7:30 μμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.


Καλούμε όλες τις συλλογικότητες και τις κινήσεις αλληλεγγύης να συμμετέχουν στη συγκέντρωση και φυσικά θα υπάρξει κάλεσμα για τη συμμετοχή των προσφύγων που μένουν στην περιοχή μας.


4) Συζητήθηκε το θέμα της δίκης των 7 αλληλέγγυων και δημοσιογράφων, η οποία θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 24/10 και τονίστηκε η κατάρρευση του κατηγορητηρίου και η ενθαρρυντική συμμετοχή αλληλέγγυων τις ώρες της διεξαγωγής της δίκης.


5) Συζητήθηκε το θέμα της εκπαίδευσης των προσφύγων ( ανηλίκων κι ενηλίκων ).

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
9.10.2016

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης