Τρίκαλα: Πρόσφορο… έδαφος στην καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών Reviewed by Momizat on . Επιχειρηματική διέξοδο στον αγροτικό τομέα αποτελεί η καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, όπως τονίστηκε στην ημερίδα που διοργάνωσε σήμερα το απόγε Επιχειρηματική διέξοδο στον αγροτικό τομέα αποτελεί η καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, όπως τονίστηκε στην ημερίδα που διοργάνωσε σήμερα το απόγε Rating: 0

Τρίκαλα: Πρόσφορο… έδαφος στην καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών

Τρίκαλα: Πρόσφορο… έδαφος στην καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών

Επιχειρηματική διέξοδο στον αγροτικό τομέα αποτελεί η καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, όπως τονίστηκε στην ημερίδα που διοργάνωσε σήμερα το απόγευμα το Επιμελητήριο Τρικάλων, σε μια προσπάθεια να ενεργοποιήσει νέους ανθρώπους σε οικονομικά προσοδοφόρες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.

Τις δυνατότητες καλλιέργειας, μεταποίησης αλλά και εμπορίας των Ελληνικών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, ανέλυσαν διεξοδικά οι ομιλήτριες της εκδήλωσης Δρ. Ελένη Μαλούπα, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Γενετικής-Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων και Δρ. Κατερίνα Γρηγοριάδου, Γεωπόνος-Βιοτεχνολόγος, αναφερόμενες στην αξιοποίηση της επένδυσης αλλά και στις προϋποθέσεις δημιουργίας μιας επιτυχημένης μονάδας καλλιέργειας και μεταποίησης. “Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε επιχειρηματικές κινήσεις σε συνδυασμό με τον αγροτικό τομέα”, τόνισε χαρακτηριστικά, στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, μιλώντας για “ισχυρά κίνητρα δημιουργίας ομάδων παραγωγών στο πεδίο των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών” μπροστά σε ένα ευρύ κοινό που βρέθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιχειρηματικού φορέα.

ert.gr

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή