Τρίκαλα – Σήμερα Κυριακή μεγάλη γιορτή εθελοντισμού Reviewed by Momizat on . Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Wheeling2Help είναι γεγονός! Η γνώριμη και αγαπημένη παρέα φίλων με διοργανωτές τον Elpis Chrysovergis και την Dora Bitsi ξεκίν Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Wheeling2Help είναι γεγονός! Η γνώριμη και αγαπημένη παρέα φίλων με διοργανωτές τον Elpis Chrysovergis και την Dora Bitsi ξεκίν Rating: 0

Τρίκαλα – Σήμερα Κυριακή μεγάλη γιορτή εθελοντισμού

Τρίκαλα – Σήμερα Κυριακή μεγάλη γιορτή εθελοντισμού

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Wheeling2Help είναι γεγονός! Η γνώριμη και αγαπημένη παρέα φίλων με διοργανωτές τον Elpis Chrysovergis και την Dora Bitsi ξεκίνησαν με τα ποδήλατα τους στις 7 Σεπτεμβρίου από την Κωνσταντινούπολη και θα καταλήξουν στο Ηράκλειο Κρήτης, με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για την αγορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων!

Ένα ακόμα μοναδικό ταξίδι για έναν υπέροχο σκοπό. Αυτά τα παιδιά, φίλοι καρδιάς πια, έχουν τον απεριόριστο σεβασμό και την στήριξη μας στο έργο που επιτελούν. Πέρυσι διένυσαν σε 35 μέρες οκτώ χώρες και 2.500 χιλιόμετρα, μαζεύοντας τελικά πάνω από 15.000 ευρώ για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια της “ΦΛΟΓΑΣ” .

Φέτος επιστρέφουν φωνάζοντας δυνατά πως η αλληλεγγύη, η αγάπη, η συμπαράσταση είναι πραγματικότητα. Με εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν αύριο από τις 11:00 το πρωί στην πλατεία του Παλαιού Δεσποτικού και θα κορυφωθούν το απόγευμα στις 5:00 στην Κεντρική Πλατεία.

Θα προηγηθεί στάση στην Φαρκαδόνα όπου ετοιμάζεται και εκεί μια όμορφη γιορτή υποδοχής. Yποδεχόμαστε όλοι τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη και την παρέα του με μία μεγάλη γιορτή αντάξια της υπέροχης πρωτοβουλίας τους, στέλνοντας παράλληλα και ένα πολύ δυνατό μήνυμα για την αναπηρία!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή