Τρίκαλα – Σε αποχή από το συσσίτιο προχώρησαν οι πρόσφυγες του Ατλάντικ Reviewed by Momizat on . Με αφορμή το φαγητό το οποίο σύμφωνα με τους πρόσφυγες "είναι ποιοτικά όχι καλό και ποσοτικά πολύ λίγο" στο κέντρο «φιλοξενίας» προσφύγων/μεταναστών του Ατλάντι Με αφορμή το φαγητό το οποίο σύμφωνα με τους πρόσφυγες "είναι ποιοτικά όχι καλό και ποσοτικά πολύ λίγο" στο κέντρο «φιλοξενίας» προσφύγων/μεταναστών του Ατλάντι Rating: 0

Τρίκαλα – Σε αποχή από το συσσίτιο προχώρησαν οι πρόσφυγες του Ατλάντικ

Τρίκαλα – Σε αποχή από το συσσίτιο προχώρησαν οι πρόσφυγες του Ατλάντικ

Με αφορμή το φαγητό το οποίο σύμφωνα με τους πρόσφυγες “είναι ποιοτικά όχι καλό και ποσοτικά πολύ λίγο” στο κέντρο «φιλοξενίας» προσφύγων/μεταναστών του Ατλάντικ στα Τρίκαλα  πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας .

prosfyges-2

Αυτό που επίσης ζητούν είναι καθημερινή ιατρική φροντίδα. Μάλιστα στις επαφές που είχαν με εκπροσώπους του στρατού και της αστυνομίας τόνισαν ότι δεν θα δεχθούν το βραδινό φαγητό και δεν θα επιτρέψουν  στο φορτηγό της εταιρίας catering να εισέλθει στο χώρο του στρατοπέδου, δηλώνοντας πως η αποχή τους από το συσσίτιο θα συνεχιστεί . Οι πρόσφυγες ζητούν τα χρήματα που αντιστοιχούν για φαγητό σε κάθε οικογένεια να δίδονται στους ίδιους για να μαγειρεύουν . 

 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή