Τρίκαλα: Σε θέση… μάχης οι δημοτικοί υπάλληλοι για Ασφαλιστικό, Φορολογικό και αξιολόγηση Reviewed by Momizat on .   Με ζητούμενο την συμμετοχή αλλά και την δυναμική των κινητοποιήσεων, η Διοίκηση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων προχώρησε σήμερα το απόγε   Με ζητούμενο την συμμετοχή αλλά και την δυναμική των κινητοποιήσεων, η Διοίκηση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων προχώρησε σήμερα το απόγε Rating: 0

Τρίκαλα: Σε θέση… μάχης οι δημοτικοί υπάλληλοι για Ασφαλιστικό, Φορολογικό και αξιολόγηση

Dimotikoi ypaliloi

 

Με ζητούμενο την συμμετοχή αλλά και την δυναμική των κινητοποιήσεων, η Διοίκηση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων προχώρησε σήμερα το απόγευμα σε μία πρώτη ενημερωτική συνάντηση των μελών του για τις επερχόμενες αλλαγές στα εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και υπηρεσιακά τους δικαιώματα.

Τρίκαλα: Σε θέση… μάχης οι δημοτικοί υπάλληλοι για Ασφαλιστικό, Φορολογικό και αξιολόγηση

Με αιχμή του δόρατος το Ασφαλιστικό, ο πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Κλούφης μίλησε για “δυσάρεστες εξελίξεις σε όλους τους εργασιακούς χώρους και φυσικά στην Αυτοδιοίκηση, οδηγώντας σε χαμηλούς μισθούς και ακόμη χαμηλότερες συντάξεις και στους δημοτικούς υπαλλήλους”. Τόνισε, δε, την ανάγκη άμεσης αντίδρασης “η οποία θα αναδειχθεί μόνο με τη δυναμική συμμετοχή των δημοτικών υπαλλήλων στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ”, όπως στην εξαγγελθείσα 4ωρη στάση εργασίας (10 π.μ. – 2 μ.μ.) της προσεχούς Πέμπτης 28 Ιανουαρίου, αλλά και της Γενικής απεργίας που έχει προκηρυχθεί για τις 4 Φεβρουαρίου. Στο ίδιο μήκος κύματος τόσο ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Παπαπολυζόπουλος όσο και το μέλος Ευάγγελος Κωστίκας, κρίνοντας επιτακτική, όσο ποτέ άλλοτε, την “άμεση ενεργοποίηση του συνόλου των δημοτικών υπαλλήλων, ανατρέποντας σχεδιασμούς που θα οδηγήσουν σε κατάρρευση τους Δήμους και φυσικά το προσωπικό σ’ αυτούς”. Ιδιαίτερη, δε, αναφορά έκαναν στην “καταλήστευση των αποθεματικών του Ταμείου τους”, στην υψηλή φορολογία τους ως μισθωτοί αλλά και στην δυσμενή εργασιακή και υπηρεσιακή εξέλιξη του κλάδου με την αξιολόγηση. Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων θα ενημερώσει μέσα στις προσεχείς ημέρες το σύνολο των μελών του για το πλαίσιο των αιτημάτων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, εξετάζοντας -στο περιθώριο των κινητοποιήσεων- και την κατάληψη Δημαρχείων και δημοτικών Υπηρεσιών.

ert.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή