Τρίκαλα – Στο κόκκινο ο υδράργυρος , θα δείξει έως και 42 βαθμούς Κελσίου Reviewed by Momizat on . Την πιο ζεστή περίοδο του 2015 διανύουμε ήδη στην εβδομάδα που ξεκίνησε χθες. Ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει σήμερα στους 39 βαθμούς ενώ το τριήμερο Τετάρτη, Πέμπτ Την πιο ζεστή περίοδο του 2015 διανύουμε ήδη στην εβδομάδα που ξεκίνησε χθες. Ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει σήμερα στους 39 βαθμούς ενώ το τριήμερο Τετάρτη, Πέμπτ Rating: 0

Τρίκαλα – Στο κόκκινο ο υδράργυρος , θα δείξει έως και 42 βαθμούς Κελσίου

nikolakis

Την πιο ζεστή περίοδο του 2015 διανύουμε ήδη στην εβδομάδα που ξεκίνησε χθες. Ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει σήμερα στους 39 βαθμούς ενώ το τριήμερο Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή θα φτάσει στις ηπειρωτικές περιοχές στους 40 και τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Πιο συγκεκριμένα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα στο Θεσσαλικό κάμπο, τη Λάρισα, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα. Νοτιότερα, η υψηλή θερμοκρασία θα γίνει αισθητή κυρίως στη Λαμία, τη Λειβαδιά και τα περίχωρα.

Ελάχιστα χαμηλότερες θα είναι οι θερμοκρασίες στις παράκτιες και νησιωτικές περιοχές της χώρας. Όμως εξαιτίας της υγρασίας, και σε αυτές τις περιοχές, η θερμοκρασία θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή στους πολίτες.

Μείωση της θερμοκρασίας θα παρουσιαστεί από το απόγευμα της Παρασκευής καθώς οι ψυχρές θερμοκρασίες που θα φτάσουν από την Ευρώπη θα ρίξουν τη θερμοκρασία από 5 έως 6 βαθμούς Κελσίου προσφέροντας στους πολίτες όλης της χώρας ένα δροσερό Σαββατοκύριακο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή