Τρίκαλα – Στο Πασοκ όλα καλά; Πάντα καλά !! Reviewed by Momizat on . Σε μια χρονική περίοδο που “χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μανα” το τοπικό ΚΙΝΑΛ ζει στον δικό του αστερισμό και είναι εμφανής η τάση υποβάθμισης των καθ Σε μια χρονική περίοδο που “χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μανα” το τοπικό ΚΙΝΑΛ ζει στον δικό του αστερισμό και είναι εμφανής η τάση υποβάθμισης των καθ Rating: 0

Τρίκαλα – Στο Πασοκ όλα καλά; Πάντα καλά !!

Τρίκαλα – Στο Πασοκ όλα καλά; Πάντα καλά !!

Σε μια χρονική περίοδο που “χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μανα” το τοπικό ΚΙΝΑΛ ζει στον δικό του αστερισμό και είναι εμφανής η τάση υποβάθμισης των καθημερινών προβλημάτων του πολίτη.

Με τη στάση του εξελίσσεται σε κόμμα της χαράς. 

Το ΠΑΣΟΚ και στα Τρίκαλα δεν ήταν ουρανοκατέβατο. Το ΠΑΣΟΚ ήταν τα μέλη του, τα στελέχη του και όλοι αυτοί που κουνούσαν με περηφάνια τη σημαία του – δηλαδή, ένα τεράστιο κομμάτι της Τρικαλινής κοινωνίας.

Δυστυχώς σήμερα στον Νομό Τρικάλων είναι ένα πολιτικό πτώμα.

Πολλοί βρήκαν φωλίτσα στον ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι “λοξοκοιτάζουν” προς τη Νέα Δημοκρατία.

Τα Τρίκαλα θρηνούν νεκρούς από την πανδημία , τεράστια προβλήματα στα σχολεία , ο πτωχευτικός κώδικας είναι εδώ , η Τρικαλινή αγορά βούλιαξε , οι ανεμογεννήτριες έρχονται , οι ζημιές στην παραγωγή , και χίλια δυο άλλα , όμως από το ΚΙΝΑΛ δεν ακούγεται “άχνα”.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή υπολειτουργεί , οι υποψήφιοι βουλευτές περί άλλων τυρβάζουν και άλλοι ψάχνουν να βρουν την Κεντροαριστερά.

Εδώ η χώρα χάθηκε και αυτοί έχουν καημό με την Κεντροαριστερά.

Όταν μια χώρα χάνεται, δεν έχει σημασία ούτε η Κεντροαριστερά, ούτε η Κεντροδεξιά, ούτε η Αριστερά, ούτε η Δεξιά, ούτε τίποτε από όλα αυτά.

Αντε καλή ψυχή

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή