Τρίκαλα – Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ερχόμενη Τετάρτη Reviewed by Momizat on . Την Τετάρτη 11 του μηνός διοργανώνεται στην κεντρική πλατεία της πόλης συλλαλητήριο κατά της πρόσφατης συμφωνίας των Πρεσπών. Το συλλαλητήριο διοργανώνεται από Την Τετάρτη 11 του μηνός διοργανώνεται στην κεντρική πλατεία της πόλης συλλαλητήριο κατά της πρόσφατης συμφωνίας των Πρεσπών. Το συλλαλητήριο διοργανώνεται από Rating: 0

Τρίκαλα – Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ερχόμενη Τετάρτη

Τρίκαλα – Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ερχόμενη Τετάρτη
Την Τετάρτη 11 του μηνός διοργανώνεται στην κεντρική πλατεία της πόλης συλλαλητήριο κατά της πρόσφατης συμφωνίας των Πρεσπών.
Το συλλαλητήριο διοργανώνεται από την Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων στις 8 μ.μ. και απευθύνεται πρόσκληση σε όλους τους πολίτες να παραστούν.
Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Ανχης Ε.Α. Σάββας Καλεντεριδης ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι δύο Μητροπολίτες στον Ν. Τρικάλων κ.κ. Χρυσόστομος και Θεόκλητος

ANAKOIΝΩΣΗ

Φωτογραφία του Kostas Tsinas.

 

«Εμείς, οι απλοί πολίτες των Τρικάλων, παρακολουθώντας τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας αυτή τη στιγμή, σε σχέση με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών για την Μακεδονία, αποφασίσαμε να εκφράσουμε δυναμικά την αντίθεση μας στην υπογραφή της, η οποία δεσμεύει την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας και παραδίδει τη Μακεδονία στα ξένα συμφέροντα.

Τα δημοκρατικά Τρίκαλα και οι πολίτες τους δεν μπορούμε να είμαστε άβουλοι παρατηρητές αυτών των εξελίξεων. Θέλουμε η φωνή μας να ακουστεί και να ασκήσουμε, με κάθε νόμιμο τρόπο, πιέσεις προς την πολιτική ηγεσία του τόπου, ώστε να πραγματοποιηθεί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τη Μακεδονία όπως, το Σύνταγμα επιβάλλει.

Στην προσπάθεια μας αυτή, διοργανώνουμε συλλαλητήριο την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας στις 8 το βράδυ και καλούμε δίπλα μας όλους τους Τρικαλινούς πολίτες”.

Ομιλητής στο συλλαλητήριο θα είναι ο Αντισυνταγματάρχης ε.α. Σάββας Καλεντερίδης.

Θα χαιρετίσουν ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

Την εκδήλωση θα συντονίσει και προλογίσει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Κύρμπας».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή