Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ για το πολυνομοσχέδιο Reviewed by Momizat on . Nέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας  κόντρα στο νέο πολυνομοσχέδιο με τα δεκάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα για την τέταρτη «αξιολόγηση» που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή Nέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας  κόντρα στο νέο πολυνομοσχέδιο με τα δεκάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα για την τέταρτη «αξιολόγηση» που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή Rating: 0

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ για το πολυνομοσχέδιο

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ για το πολυνομοσχέδιο

Nέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας  κόντρα στο νέο πολυνομοσχέδιο με τα δεκάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα για την τέταρτη «αξιολόγηση» που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή πραγματοποίησε στα Τρίκαλα το ΠΑΜΕ .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλίες στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και ολοκληρώθηκε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Όπως ανέφεραν οι ομιλητές “κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να παρασυρθεί από τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια της κυβέρνησης που τάζει λαγούς με πετραχήλια.  Η «μεταμνημονιακή Ελλάδα» όχι μόνο δεν φέρνει ανάκτηση των απωλειών και ανακούφιση για τον εργαζόμενο λαό, αλλά θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αντιλαϊκή επίθεση, με βάση τα μνημόνια επιτήρησης της ΕΕ”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή