Τρίκαλα – Συμβαίνει και … στις καλύτερες οικογένειες Reviewed by Momizat on . Έχουμε και σε αυτές τις εκλογές μέλη της ίδιας οικογένειας να ανήκουν σε διαφορετικούς συνδυασμούς. Ανέκαθεν ήταν αποδεκτό οι υποψήφιοι δήμαρχοι να επιλέγουν το Έχουμε και σε αυτές τις εκλογές μέλη της ίδιας οικογένειας να ανήκουν σε διαφορετικούς συνδυασμούς. Ανέκαθεν ήταν αποδεκτό οι υποψήφιοι δήμαρχοι να επιλέγουν το Rating: 0

Τρίκαλα – Συμβαίνει και … στις καλύτερες οικογένειες

Τρίκαλα – Συμβαίνει και … στις καλύτερες οικογένειες

Έχουμε και σε αυτές τις εκλογές μέλη της ίδιας οικογένειας να ανήκουν σε διαφορετικούς συνδυασμούς.

Ανέκαθεν ήταν αποδεκτό οι υποψήφιοι δήμαρχοι να επιλέγουν τους συμβούλους τους όχι αξιοκρατικά, αλλά από το πόσο μεγάλο είναι το σόι τους. Σόι… πάει το βασίλειο! Ανίψια, αδέλφια, παιδιά, θείοι, σύζυγοι, γιαγιάδες και παππούδες.

Στο Ζάρκο λοιπόν έχουμε πατέρα να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Δέσποινας Μπότη και ο γιος στο ψηφοδέλτιο του Θανάση Μεριβάκη.

Στη Φαρκαδόνα έχουμε δύο αδέρφια που ρίχνονται μαζί στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με διαφορετικές παρατάξεις , ο ένας στην παράταξη της Λένας Χαλβατζά και η αδερφή του στην παράταξη του Θανάση Μεριβάκη.

Στο Γριζάνο τρία πρώτα ξαδέρφια συμμετέχουν σε τρεις διαφορετικές παρατάξεις.

Στα ορεινά Τρίκαλα η δημοτική κατεύθυνση «χώρισε» δύο αδέρφια. Ο ένας στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μαράβα και ο άλλος στο ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Χήρα.

Πάμε γερά

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή