Τρίκαλα – Συντονισμός για τους πρόσφυγες Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα  ανοικτή σύσκεψη για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και την αντιπολεμική δράση, μετά από κάλεσμα της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης κ Πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα  ανοικτή σύσκεψη για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και την αντιπολεμική δράση, μετά από κάλεσμα της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης κ Rating: 0

Τρίκαλα – Συντονισμός για τους πρόσφυγες

Τρίκαλα – Συντονισμός για τους πρόσφυγες

Πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα  ανοικτή σύσκεψη για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και την αντιπολεμική δράση, μετά από κάλεσμα της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού.
Αποφασίστηκε το διήμερο 18-19/3 να πραγματοποιηθούν : ανοικτή εκδήλωση- συζήτηση για το προσφυγικό και τον πόλεμο, έκθεση φωτογραφίας και συγκέντρωση- διαδήλωση στην πόλη, ενώ να προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα καμπάνια με εξορμήσεις στην πόλη, αφίσα και ενημέρωση μέσω των ΜΜΕ και των social media.
Καταλήχθηκε να υπάρχει ένας άτυπος συντονισμός συλλογικοτήτων, πολιτικών οργανώσεων κι αγωνιστών/ στριών, να δημιουργηθεί ένα δίκτυο αλληλέγγυων σε σταθερή βάση που να βρίσκεται σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο νέας έλευσης προσφύγων στην περιοχή.
Καλούνται τη Δευτέρα 7 Μαρτίου (8:30 μ.μ.) στο Ξενοδοχείο Πανελλήνιον, όλες και όλοι οι αλληλέγγυοι σε ανοικτή σύσκεψη, όπου θα συζητηθούν και θα συνδιαμορφωθούν οι επόμενες δράσεις στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή