Τρίκαλα – Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων Reviewed by Momizat on . Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση των οδών Καβράκου και Φλεγίου, κατέγραψε το δελτίο της Τροχαίας Τρικάλων, όπου παρά την ύπαρξη πινακίδων σήμανσης κάπο Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση των οδών Καβράκου και Φλεγίου, κατέγραψε το δελτίο της Τροχαίας Τρικάλων, όπου παρά την ύπαρξη πινακίδων σήμανσης κάπο Rating: 0

Τρίκαλα – Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων

Τρίκαλα – Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση των οδών Καβράκου και Φλεγίου, κατέγραψε το δελτίο της Τροχαίας Τρικάλων, όπου παρά την ύπαρξη πινακίδων σήμανσης κάποιοι οδηγοί δείχνουν να τις αγνοούν και τους κατοίκους της περιοχής να γίνονται πολύ συχνά αυτόπτες μάρτυρες αντίστοιχων περιστατικών.
Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.30 π.μ., με δύο οχήματα να εμπλέκονται στο τροχαίο και να συγκρούονται πλαγιομετωπικά. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ένα όχημα, με οδηγό έναν 34χρονο, το οποίο κινούνταν κανονικά στην πορεία του επί της οδού Καβράκου, έφτασε μάλιστα σε απόσταση 50 μέτρων από το σημείο του ατυχήματος. Στο δεύτερο όχημα, το οποίο φέρεται να παραβίασε την πινακίδα STOP επί της οδού Φλεγίου, επέβαινε ένα ζευγάρι, ηλικίας 54 και 62 ετών, το οποίο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπως και ο οδηγός του πρώτου οχήματος, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο 34χρονος, όπως διαπιστώθηκε, δεν έφερε τραύματα και εξήλθε του νοσηλευτικού ιδρύματος, σε αντίθεση με το ζευγάρι που παρέμεινε για νοσηλεία στη Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου, φέροντας κατάγματα και μώλωπες σε σημεία των άκρων.

ert.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή