Τρίκαλα: Σύλληψη 53χρονου για ναρκωτικά και όπλα Reviewed by Momizat on . Δενδρύλλια ινδικής κάνναβης και όπλα βρέθηκαν σε σπίτι και αποθήκη 53χρονου, μετά από έφοδο των ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Αστυνομικοί του Τμήμ Δενδρύλλια ινδικής κάνναβης και όπλα βρέθηκαν σε σπίτι και αποθήκη 53χρονου, μετά από έφοδο των ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Αστυνομικοί του Τμήμ Rating: 0

Τρίκαλα: Σύλληψη 53χρονου για ναρκωτικά και όπλα

Τρίκαλα: Σύλληψη 53χρονου για ναρκωτικά και όπλα

Δενδρύλλια ινδικής κάνναβης και όπλα βρέθηκαν σε σπίτι και αποθήκη 53χρονου, μετά από έφοδο των ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας, μετά από σχετικές πληροφορίες, διενήργησαν εξονυχιστικό έλεγχο στα δύο οικήματα, σε αγρόκτημα που διατηρεί ο 53χρονος στο Φλαμούλι, εντοπίζοντας 7 καλλιεργούμενα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, ύψους έως 90 εκατοστά, δύο νάιλον συσκευασίες με 140 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και ένα πιστόλι αερίου και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, τα οποία ο συλληφθείς κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Τα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και η υπόλοιπη ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας και τα όπλα, ενώ σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων. Την σχετική προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή