Τρίκαλα – Τα κοτόπουλα του «ΝΕΣΤΟΡΑ» ήταν ανέκαθεν ένα έργο τέχνης Reviewed by Momizat on . Αν πεις ότι μόνο και μόνο στην ιδέα ενός λαχταριστού ψημένου κοτόπουλου , δεν σου τρέχουν τα σάλια είσαι μέγας ψεύτης. Είναι αδύνατον να αντισταθείς σε αυτό το Αν πεις ότι μόνο και μόνο στην ιδέα ενός λαχταριστού ψημένου κοτόπουλου , δεν σου τρέχουν τα σάλια είσαι μέγας ψεύτης. Είναι αδύνατον να αντισταθείς σε αυτό το Rating: 0

Τρίκαλα – Τα κοτόπουλα του «ΝΕΣΤΟΡΑ» ήταν ανέκαθεν ένα έργο τέχνης

Τρίκαλα – Τα κοτόπουλα του «ΝΕΣΤΟΡΑ» ήταν ανέκαθεν ένα έργο τέχνης

Αν πεις ότι μόνο και μόνο στην ιδέα ενός λαχταριστού ψημένου κοτόπουλου , δεν σου τρέχουν τα σάλια είσαι μέγας ψεύτης. Είναι αδύνατον να αντισταθείς σε αυτό το μοναδικό μείγμα γεύσεων και αρωμάτων. Αρκεί, βέβαια, να ξέρεις να βρεις το καλό κοτόπουλο και να μην συμβιβαστείς με κάτι μέτριο.

000000000000000000000000000000000000000000
Αν είσαι στα Τρίκαλα και ρωτήσεις πού θα βρεις καλό κεμπάπ, η απάντηση είναι «ΝΕΣΤΟΡΑΣ».Το κεμπάπ είναι αξεπέραστο. Θα μαγευτείς από τις αυθεντικές πικάντικες συνταγές, τη γεύση του κεμπάπ. Μην τσιγκουνευτείς στην παραγγελία. Είναι τόσο νόστιμα που ποτέ δεν είναι αρκετά.

 Το κοντοσούβλι είναι εξαιρετικός μεζές για τους γνώστες της κρεατοφαγίας, όμως είναι αρκετά δύσκολο να πετύχεις καλό κοντοσούβλι. Εμείς σας προτείνουμε με σιγουριά, τον «ΝΕΣΤΟΡΑ» στην οδό Γαριβάλδη στα Τρίκαλα .
Αυθεντική πολίτικη νοστιμιά, το κοτόπουλο , το κεμπάμπ , το ξερακαμένο κοκορέτσι είναι εξαιρετικές επιλογές που θα βρείτε στον «ΝΕΣΤΟΡΑ».
Γαριβάλδη 15 – Τρίκαλα τηλ 2431 0 29720

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή