"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

28.8 C
Trikala

Τρίκαλα – Τελικό … «face control» για τον νέο διοικητή του νοσοκομείου , Θαν. Ευαγγελόπουλος και Δημ. Παρθένης οι επικρατέστεροι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την ερχόμενη εβδομάδα  θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων αφού η διαδικασία βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. 

Στα Τρίκαλα τα προγνωστικά για τον νέο διοικητή «δίνουν και παίρνουν» ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Θανάσης Ευαγγελόπουλος  και ο  Δημήτρης Παρθένης       βρίσκονται πολύ κοντά , στο να κόψει ο ένας από τους δύο , πρώτος το νήμα για την  θέση του διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων. 

Ο Θανάσης Ευαγγελόπουλος πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα πρώην στέλεχος του Πασοκ και πρώην αντιδήμαρχος . καταξιωμένος κοινωνικά και επαγγελματικά έχει τη στήριξη της Παν. Δριτσέλη και του Χρ. Σιμορέλη ενώ ο γιατρός Δημήτρης Παρθένης  με καταγωγή από το Γαρδίκι,  με ειδικότητα αγγειοχειρουργού , διατηρούσε παλιότερα ιατρείο στα Τρίκαλα αλλά τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα και μεταβαίνει συχνά σε νοσοκομεία της Ιρλανδίας για «εφημερίες» έχει τη στήριξη του Σάκη Παπαδόπουλου .

Ο τελικός λόγος ανήκει στην ηγεσία του υπουργείου υγείας .

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Κώστας Πατέρας είναι καλός να μαζευει ψηφαλακια μόνο;
    Τί ζητάει ο χριστιανός;
    Μια Διοίκηση Νοσοκομείου!
    Μάλλον δεν βάζουν μυαλό οι συριζαιοι!
    Οι ΑΝΕΛ είναι μόνο για να ψηφίζουν ΝΑΙ σε όλα τα μνημονιακα νομοσχέδια;
    Μήπως θα πρέπει να ξανασκεφτουν την κυβερνητική συνύπαρξη;

  2. Μάλλον δίκιο έχει ο παραπάνω σχολιαστής. Δεν λέω για το Νοσοκομείο μόνο, που είναι άντρο της ενιαίας εταιρείας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά τουλάχιστον σε κάποια άλλη θέση το αξίζει. Τουλάχιστον αυτός πολέμησε την εταιρεία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ενώ κάποιοι άλλοι που ήταν μέσα στη διαπλοκή του ΠΑΣΟΚ αξιοποιήθηκαν. Κρίμα…
    Η εξουδετέρωση της επαίσχυντης διαπλοκής ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα έλθει μόνο από συμμαχία Αριστεράς & πατριωτικής Δεξιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης