Τρίκαλα – Καταστροφική καταιγίδα, τεράστιες ζημιές στις καλλιέργειες Reviewed by Momizat on . Νέα έντονη βροχόπτωση που συνοδεύτηκε από χαλαζόπτωση έπληξε καλλιέργειες στα δημοτικά διαμερίσματα στα ριζά του Κόζιακα. Η έντονη χαλαζόπτωση καλλιεργούμενες ε Νέα έντονη βροχόπτωση που συνοδεύτηκε από χαλαζόπτωση έπληξε καλλιέργειες στα δημοτικά διαμερίσματα στα ριζά του Κόζιακα. Η έντονη χαλαζόπτωση καλλιεργούμενες ε Rating: 0

Τρίκαλα – Καταστροφική καταιγίδα, τεράστιες ζημιές στις καλλιέργειες

Τρίκαλα – Καταστροφική καταιγίδα, τεράστιες ζημιές στις καλλιέργειες

Νέα έντονη βροχόπτωση που συνοδεύτηκε από χαλαζόπτωση έπληξε καλλιέργειες στα δημοτικά διαμερίσματα στα ριζά του Κόζιακα.

Η έντονη χαλαζόπτωση καλλιεργούμενες εκτάσεις και οι κάτοικοι των κοινοτήτων κάνουν λόγο για εκτεταμένες ζημιές . 

Αύριο θα υπάρχει σαφέστερη η εικόνα και ο κόσμος απευθύνει  έκκληση προς τον ΕΛΓΑ να στείλει κλιμάκιο . ώστε να προχωρήσει η διαδικασία αυτοψίας των ζημιών και εν συνεχεία η αποζημίωση των πληγέντων παραγωγών.

Σύμφωνα με το pylinews εικόνες βιβλικής καταστροφής έζησαν οι κάτοικοι των Κοινοτήτων στα ριζά του Κόζιακα, Πιαλεία, Φιλύρα με τον Άγιο Βησσαρίωνα να δέχεται το ισχυρότερο πλήγμα, από την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε σήμερα Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 την περιοχή.

Δρόμοι πλημμύρισαν & μετατράπησαν σε ορμητικούς χειμάρρους, τεράστιοι κορμοί δέντρων ξεριζώθηκαν κλείνοντας δρόμους, μηχανήματα καταπλακώθηκαν, ακόμα & οικίες, ενώ κολώνες της ΔΕΗ κόπηκαν στη μέση σαν οδοντογλυφίδα, συνθέτοντας ένα σκηνικό τρόμου, βγαλμένο από χουλιγουντιανή ταινία.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή