Τρίκαλα -Την Παρασκευή θα καταβληθούν τα επιδόματα Κοινωνικής Πρόνοιας σε 1.600 δικαιούχους Reviewed by Momizat on . Έληξε η πολυήμερη καθυστέρηση που σημειώθηκε , με ευθύνη του υπουργείου Εσωτερικών, στην εξόφληση των προνοιακών επιδομάτων. Ο Δήμος Τρικκαίων έλαβε το ποσό 1.3 Έληξε η πολυήμερη καθυστέρηση που σημειώθηκε , με ευθύνη του υπουργείου Εσωτερικών, στην εξόφληση των προνοιακών επιδομάτων. Ο Δήμος Τρικκαίων έλαβε το ποσό 1.3 Rating: 0

Τρίκαλα -Την Παρασκευή θα καταβληθούν τα επιδόματα Κοινωνικής Πρόνοιας σε 1.600 δικαιούχους

maxairi_epidomata
Έληξε η πολυήμερη καθυστέρηση που σημειώθηκε , με ευθύνη του υπουργείου Εσωτερικών, στην εξόφληση των προνοιακών επιδομάτων. Ο Δήμος Τρικκαίων έλαβε το ποσό 1.307.000 εκατ. ευρώ για την καταβολή επιδομάτων Κοινωνικής Πρόνοιας με αποτέλεσμα οι 1.600 δικαιούχοι Τρικαλινοί των πενιχρών στην πραγματικότητα επιδομάτων να πληρωθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Πρόκειται για επιδόματα που αφορούν στο περασμένο δίμηνο (Μάιος – Ιούνιος) και τα οποία θα έπρεπε να είχαν καταβληθεί στους δικαιούχους το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Τρικκαίων Χρυσάνθη Δαλκαφούκη «ο Δήμος φρόντισε έγκαιρα τα σχετικά εντάλματα να έχουν εγκριθεί από την Επίτροπο» τα χρήματα έχουν πιστωθεί προχθές στον λογαριασμό του δήμου ο οποίος απλά τα αποδίδει στους δικαιούχους.

epidomata

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή