Τρίκαλα – Το πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων παρουσίασε ο Σύλλογος Ορειβασίας και Χιονοδρομίας Reviewed by Momizat on . Ενα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων ως αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στο Σύλλογο παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης στο Art cafe Suita ο Σύλλογος Ενα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων ως αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στο Σύλλογο παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης στο Art cafe Suita ο Σύλλογος Rating: 0

Τρίκαλα – Το πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων παρουσίασε ο Σύλλογος Ορειβασίας και Χιονοδρομίας

Τρίκαλα – Το πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων παρουσίασε ο Σύλλογος Ορειβασίας και Χιονοδρομίας

Ενα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων ως αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στο Σύλλογο παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης στο Art cafe Suita ο Σύλλογος Ορειβασίας και Χιονοδρομίας Τρικάλων. Ο πρόεδρος κ. Χάρης Καλλιάρας παρουσίαδε κατά σειρά:

 

Φωτογραφία του Lazaros Tsoumenis.
Τον Βασίλη Σιδέρη που αναφέρθηκε στις δραστηριότητες των ορειβατών, χιονοδρόμων και αναρριχητών με συναρπαστικό φωτιγραφικό υλικό.


Την αρχιτέκτονα κ. Καρούτα που σχεδίασε το νεο πετυχημέμο λογότυπο του συλλόγου αποτελούμενο από τις επτα κορυφές και το σήμα της χιονονυφάδας. Το ισχύον σήμα υπήρχε από 40ετίας.
Τον παλιό προπονητή του συλλόγου κ. Όκκα που μιλησε για το ξεκίνημα του κανό καγιάκ.

Προκειται για ενα από τα δύο τμήματα που θα ιδρυθούν μαζί με εκείνο της ορεινής ποδηλασιας.

Φωτογραφία του Lazaros Tsoumenis.
Τον Νικο Κρούπη από την Ελάτη αθλητή του ΕΟΣ Κομοτηνήςκαι Γιώργο Μαργαρίτη του ΣΟΧΤ που μαζί με τον Πέτρο Τόλια του ΕΟΣ Κομοτηνής έκαναν ανάβαση στα Ινδικά Ιμαλάια (περιοχή Λαντάκ) στην απάτητη κορυφή Νιά Κάγκρι 6.450 μ.

Δεν έφθασαν στην κορυφή μόνο εξαιτίας του καιρού που δεν βοήθησε εκείνες τις μέρες. Ανεβηκαν στην Στοκ Κάγκρι 6.123 μετρα και Μεντοκ 6.280 μέτρα.

Τον εκπρόσωπο της Υδρόγειος Ασφαλιστική ο οποίος τιμήθηκε για τη χορηγία στο σύλλογο.

Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά που προσπαθούν να ανεβάσουν την ελληνική ορειβασία όπως και τα άλλα αθλήματα βουνού στη θέση που τους αξίζουν!

Φωτογραφία του Lazaros Tsoumenis.

Λάζαρος Τσουμένης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή