Τρίκαλα – Τριγμοί στον τοπικό Σύριζα διότι στελέχη της Ν.Ε. “δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις” …… Reviewed by Momizat on . Την αντίθεση τους στη συμμετοχή Mελών της Νομαρχιακής Επιτροπής  στην αυτοδιοικητική κίνηση ‘Μένουμε Τρίκαλα’  εκφράζουν  ανοιχτά στελέχη και βουλευτές του Σύρι Την αντίθεση τους στη συμμετοχή Mελών της Νομαρχιακής Επιτροπής  στην αυτοδιοικητική κίνηση ‘Μένουμε Τρίκαλα’  εκφράζουν  ανοιχτά στελέχη και βουλευτές του Σύρι Rating: 0

Τρίκαλα – Τριγμοί στον τοπικό Σύριζα διότι στελέχη της Ν.Ε. “δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις” ……

Τρίκαλα – Τριγμοί στον τοπικό Σύριζα διότι στελέχη της Ν.Ε. “δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις” ……

Την αντίθεση τους στη συμμετοχή Mελών της Νομαρχιακής Επιτροπής  στην αυτοδιοικητική κίνηση ‘Μένουμε Τρίκαλα’  εκφράζουν  ανοιχτά στελέχη και βουλευτές του Σύριζα. 

Η αντιπαράθεση παίρνει πλέον σοβαρές διαστάσεις αφού το θέμα έρχεται προς συζήτηση στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Μεταξύ των θεμάτων υπάρχει και  “συζήτηση για τη δημόσια παρουσία και κομματική συμπεριφορά Μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής ” . 

Η υπόθεση αφορά τέσσερα Μέλη της Ν.Ε. και συγκεκριμένα την κ. Κική Παγδάτογλου και τους κυρίους Δημήτρη Παρθένη , Χρήστο Μπουλογιώργο και Σωτήρη Χελιδονη . 

Το “παράπτωμα” τους αφορά την εμπλοκή τους στην υπό σύσταση δημοτική παράταξη “Μένουμε Τρίκαλα” η οποία αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να δώσει στη δημοσιότητα την διακήρυξη αρχών και θέσεων.

 

 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή