Τρίκαλα – Φωτιά σε ταβέρνα στα Μανάβικα Reviewed by Momizat on . Πυρκαγιά ξέσπασε στις 7 περίπου το απόγευμα , σε ταβέρνα που βρίσκεται στα Μανάβικα και συγκεκριμένα στο ΚΑΤΩΓΙ. Η φωτιά εκτιμάται ότι ξεκίνησε από την ψησταριά Πυρκαγιά ξέσπασε στις 7 περίπου το απόγευμα , σε ταβέρνα που βρίσκεται στα Μανάβικα και συγκεκριμένα στο ΚΑΤΩΓΙ. Η φωτιά εκτιμάται ότι ξεκίνησε από την ψησταριά Rating: 0

Τρίκαλα – Φωτιά σε ταβέρνα στα Μανάβικα

Τρίκαλα – Φωτιά σε ταβέρνα στα Μανάβικα

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 7 περίπου το απόγευμα , σε ταβέρνα που βρίσκεται στα Μανάβικα και συγκεκριμένα στο ΚΑΤΩΓΙ.

Η φωτιά εκτιμάται ότι ξεκίνησε από την ψησταριά της ταβέρνας ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων οι άνδρες της οποίας κατάφεραν αφενός να περιορίσουν τη ζημιά και αφετέρου να μην επιτρέψουν την επέκταση της φωτιάς.

Η εκτίμηση είναι ότι η ταβέρνα έπαθε μεγάλες ζημιές .

Πρόκειται για ένα απο τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης με απεριόριστη εμπιστοσύνη από τους Τρικαλινούς.

Σχόλια (1)

  • Natasha

    Είμαι μία από τους θαμώνες του μαγαζιού και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου όπως συνέβη μαζί σας. Πιο συγκεκριμένα, βγήκαμε με την παρέα μας να δειπνήσουμε στην ταβέρνα Κατώγι στις διακοπές μας 7 ενήλικες και 4 ανήλικα παιδάκια. Στο μαγαζί τη συγκεκριμένη στιγμή υπήρχαν τρεις παρέες. Δέκα λεπτά από τη στιγμή που έφτασαν τα κυρίως πιάτα μας βλέπουμε να βγαίνουν φλόγες από την κουζίνα. Το προσωπικό απροετοίμαστο για μία τέτοια κατάσταση, άρχισε να ουρλιάζει ενώ προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά μόνο με νερό χωρίς αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα έτρεχαν πανικόβλητοι να βρούνε πυροσβεστήρες από τα διπλανά μαγαζιά. Οι θαμώνες δεν ενημερώθηκαν για την κατάσταση. Μόνοι μας βγήκαμε από το μαγαζί και ειδοποιήσαμε και τις άλλες παρέες τη στιγμή που αρχισαν να βγαίνουν καπνοί από την κουζίνα. Όπως αποδείχτηκε η φωτιά είχε φτάσει μέχρι την καμινάδα και καπνοί κύκλωσαν όλο το τετράγωνο. Ευτυχώς η πυροσβετική έφτασε άμεσα και αποφεύχτηκαν τα χειρότερα.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή