Τρίκαλα – Φώναξαν «κάτω τα ξερά σας από την απεργία» Reviewed by Momizat on . Με πορεία διαμαρτυρίας κατά του πολυνομοσχεδίου που καταθέτει η κυβέρνηση στη Βουλή απάντησε το ΠΑΜΕ Τρικάλων Συγχρόνως προκήρυξε απεργία για την Παρασκευή 12 Ι Με πορεία διαμαρτυρίας κατά του πολυνομοσχεδίου που καταθέτει η κυβέρνηση στη Βουλή απάντησε το ΠΑΜΕ Τρικάλων Συγχρόνως προκήρυξε απεργία για την Παρασκευή 12 Ι Rating: 0

Τρίκαλα – Φώναξαν «κάτω τα ξερά σας από την απεργία»

Τρίκαλα – Φώναξαν «κάτω τα ξερά σας από την απεργία»

Με πορεία διαμαρτυρίας κατά του πολυνομοσχεδίου που καταθέτει η κυβέρνηση στη Βουλή απάντησε το ΠΑΜΕ Τρικάλων

Συγχρόνως προκήρυξε απεργία για την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου .

Εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι φώναξαν ενάντια στο πολυνομοσχέδιο χαρακτηρίζοντάς το αντιλαϊκό «που κάνει τη ζωή μας ακόμα πιο δύσκολη και βάζει το δικαίωμα για την απεργία στο γύψο», ανέφεραν.

Οι εργαζόμενοι που συγκεντρώθηκαν συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου  και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης φώναξαν συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από την απεργία και από τα συνδικάτα».

Παράλληλα, ζήτησαν υπογραφή των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και «επαναφορά με νόμο του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ.

Κατάργηση των μισθών πείνας, επαναφορά των κλασικών συλλογικών συμβάσεων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, απαγόρευση πλειστηριασμών, επίδομα 600 ευρώ το μήνα σε όλους τους ανέργους».

 

Σχόλια (4)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή