Τρίκαλα – “Χέρι” σε 15.000 τραπεζικούς λογαριασμούς έχει βάλει η Εφορία Τρικάλων για ληξιπρόθεσμες οφειλές Reviewed by Momizat on . Επιδρομή στους τραπεζικούς λογαριασμούς Τρικαλινών , όσων διατηρούν χρέη προς την εφορία πραγματοποιεί το Δημόσιο, στο πλαίσιο της προσπάθειας αύξησης των εσόδω Επιδρομή στους τραπεζικούς λογαριασμούς Τρικαλινών , όσων διατηρούν χρέη προς την εφορία πραγματοποιεί το Δημόσιο, στο πλαίσιο της προσπάθειας αύξησης των εσόδω Rating: 0

Τρίκαλα – “Χέρι” σε 15.000 τραπεζικούς λογαριασμούς έχει βάλει η Εφορία Τρικάλων για ληξιπρόθεσμες οφειλές

Τρίκαλα – “Χέρι” σε 15.000 τραπεζικούς λογαριασμούς  έχει βάλει η Εφορία Τρικάλων για ληξιπρόθεσμες οφειλές

Επιδρομή στους τραπεζικούς λογαριασμούς Τρικαλινών , όσων διατηρούν χρέη προς την εφορία πραγματοποιεί το Δημόσιο, στο πλαίσιο της προσπάθειας αύξησης των εσόδων .

Σύμφωνα με πληροφορίες , κατά το διάστημα από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα  στα Τρίκαλα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 15.000 κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, αριθμός ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί πολύ περισσότερο αφού καθημερινά περί τα 200 ηλεκτρονικά ειδοποιητήρια αναγκαστικών εκτελέσεων, αποστέλλονται  στις τράπεζες.

Σημείο άξιο αναφοράς, προς γνώση των καταθετών είναι πως εκ των υστέρων αντιλαμβάνονται την απώλεια ποσών από τους λογαριασμούς τους, καθώς τα ηλεκτρονικά κατασχετήρια δεν συνοδεύονται με τις σχετικές κοινοποιήσεις κατασχέσεων, εκ μέρους της εφορίας προς τους οφειλέτες.

Αν προσθέσουμε το «μπλόκο» 4.218 τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών του δήμου  αλλά και τις κατασχέσεις  λογαριασμών από το ΙΚΑ ενώ τραπεζικούς λογαριασμούς «κλειδώνει¨και ο ΟΑΕΕ , το μείγμα γίνεται πλέον εκρηκτικό . 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή