"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Τρίκαλα: Χαριστικό παζάρι ρούχων για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

lafarm

Σχετικά άρθρα

ROUXA
Ανοιχτό Χαριστικό Παζάρι ρούχων θα πραγματοποιήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Περιφερειακός Τρικάλων – Ιωαννίνων & Τέρμα Μυροφύλλου). Από αυτό θα μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν ρούχα οι άποροι συμπολίτες (ανεξάρτητα από το αν είναι γραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσέλθουν από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου ως και την Τρίτη 7 Ιουλίου, στο Γραφείο Διαμεσολάβησης (Ομήρου 6), κατά τις ώρες 09.00 με 13.00 για να πάρουν αριθμό προτεραιότητας.

Επισημαίνεται ότι χωρίς αριθμό προτεραιότητας δεν πρόκειται να χορηγηθούν ρούχα. Ο Δήμος Τρικκαίων ίδρυσε το Απρίλιο του 2012 το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν λόγω της οικονομικής κρίσης, έκτακτες και άμεσες ανάγκες επιβίωσης. Το κοινωνικό παντοπωλείο στηρίζει την λειτουργία του σε εθελοντικές προσφορές που πραγματοποιούνται από μη κυβερνητικές οργανώσεις, τοπικές βιομηχανίες, επιχειρήσεις και καταστήματα, από φιλανθρωπικά σωματεία και φορείς του Δήμου μας, από απλούς αλλά ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, με κοινό στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Οι προσφορές περιλαμβάνουν: τρόφιμα, υποδήματα, ρούχα και παιδικά παιχνίδια. Τα είδη ρουχισμού, υποδήματα και παιχνίδια είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα, σε πολύ καλή κατάσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης