Τρίκαλα όπως Κοζάνη με «ξεχασμένα» κρούσματα; Reviewed by Momizat on . Μια μόλις ημέρα μετά το μπάχαλο που έφερε παρέμβαση εισαγγελέα στην Κοζάνη ερωτήματα διατυπώνονται και για τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν για την ΠΕ Τρικάλων. Σ Μια μόλις ημέρα μετά το μπάχαλο που έφερε παρέμβαση εισαγγελέα στην Κοζάνη ερωτήματα διατυπώνονται και για τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν για την ΠΕ Τρικάλων. Σ Rating: 0

Τρίκαλα όπως Κοζάνη με «ξεχασμένα» κρούσματα;

Τρίκαλα όπως Κοζάνη με «ξεχασμένα» κρούσματα;

Μια μόλις ημέρα μετά το μπάχαλο που έφερε παρέμβαση εισαγγελέα στην Κοζάνη ερωτήματα διατυπώνονται και για τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν για την ΠΕ Τρικάλων.

Σήμερα στην περιοχή ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 16 νέα κρούσματα για την περιοχή,  όμως, όπως και στην αντίστοιχη περίπτωση της Κοζάνης στην ενημέρωση υπάρξει ο χαρακτηριστικός αστερίσκος με την επεξήγηση ότι στην καταμέτρηση «οποίο «περιλαμβάνονται κρούσματα προηγούμενου διαστήματος λόγω καθυστερημένης δήλωσης στο Εθνικό Μητρώο ασθενών covid-19». Χθες στην περιοχή είχαν ανακοινωθεί 7 νέα κρούσματα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει διευκρινίσεις για το εάν πρόκειται για ένα ακόμη μπάχαλο με την καταμέτρηση των κρουσμάτων, τη στιγμή που η κυβέρνηση παραμένει στο στόχαστρο της κριτικής.about:blank

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης ζήτησε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για την ετεροχρονισμένη δημοσίευση κρουσμάτων από τον… Νοέμβριο.

efsyn

Σχόλια (1)

  • IQZERO

    Αγαπητέ φίλε Σάκη, πιστεύω ότι με τις πληροφορίες σου και την έρευνά σου αυτό δεν αποτελεί “είδηση” ούτε έκπληξη για εσένα, αφου σχεδόν όλοι οι Τρικαλινοί, γνωρίζουν τι γίνεται με τα τεστ ιδιωτικού εργαστηρίου στις μεγάλες βιομηχανίες της πόλης. Πως αποκρύπτονται τα κρούσματα, πως παίρνουν αναγκαστική άδεια εργάτες και υπάλληλοι λόγω μόλυνσης, πως αναγκαζονται να εργαστούν επειδή δεν βγαίνει η βάρδια, ακόμα και με μόλυνση κ.λ.π. αλλά τα κρούσματα ποτέ δεν ανακοινώθηκαν. Οπότε ,δεν είναι κατι νέο, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, αν ποτέ, δωθεί φώς στην υπόθεση αυτή που καταλήγει να είναι είς βάρος των υπόλοιπων πολιτών και της τοπικής κοινωνίας, επειδή δεν τηρήθηκαν οι υγειονομικοί κανόνες και εξανεμίζεται φυσικά και η εμπιστοσύνη στον ΕΟΔΥ και τις ενέργειές του εις όφελων των ισχυρών.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή