"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Τρίκαλα – Όχι, δεν είναι όλοι ίδιοι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όταν βλέπεις την δυσκολία στην ανάδειξη και αξιοκρατική προώθηση νέων αλλά και ικανών στελεχών , σε πιάνει από απογοήτευση , ως μελαγχολία.

Καταλαβαίνεις αίφνης ,το έλλειμμα δημοκρατίας μέσα στα ίδια τα κόμματα, όταν βλέπεις να επιπλέουν μόνο οι …φελλοί.

Προσέξτε ονόματα που προορίζονται για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων στις βουλευτικές εκλογές.

Ακούγοντας τους -μόλις ανοίξουν το στόμα τους- καταλαβαίνεις το ποιόν και το επίπεδο τους.

Συνεχίζουν στην ίδια αποτυχημένη »συνταγή», της »ξύλινης γλώσσας», της τυφλής υποταγής στον »αρχηγό»,στα κομματικά τσιτάτα άνευ ουσίας και περιεχομένου, χωρίς επιχειρηματολογία και νέες προτάσεις, στην κυριολεξία »καμμένοι» πριν καν ξεκινήσουν…

Τo μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το οικονομικό όφελος και η ακάματη καλοπέραση , μέσω μιας σειράς προνομίων που κατέχουν τα πολιτικά πρόσωπα, αφού οι περισσότεροι είναι από »πτυχιούχοι» άνεργοι έως άεργοι δήθεν »καριερίστες»…

Επίσης θα μπορούσαν να κάνουν μία συνοίκηση Παπαστεργίου , Λάππας , Κρεμύδας , ΚΙΝΑΛ , Πρωτοβουλία πολιτών του Σύριζα , Ποτάμι , Σπαθής Μητσιούλης ,  Μένουμε Τρίκαλα ,  ώστε να δοθεί στους πολίτες η εντύπωση του μονόδρομου των Μνημονίων και το μάταιο της αντίδρασης και της αντίστασης.

Δεν αποκλείεται αυτό.

Στα Τρίκαλα τίποτα δεν αποκλείεται.

Οπωσδήποτε, θα υπάρξει τεράστια αποχή στις εκλογές, και είναι η πρώτη φορά που θα είναι τόσο δικαιολογημένη.

Οι πολίτες που θα ψηφίσουν καλό θα ήταν να στηρίξουν εκείνα  τα πρόσωπα που δεν προσκύνησαν.

Όχι, δεν είναι όλοι ίδιοι.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αποχη δεν πρεπει να ενθαρρύνεται ουτε σαν ιδεα , ουτε σαν λυση συνιστωμενη , αποχη σημαινει αλλα 4 χαμενα χρονια με τους ιδιους φελλους , ενω ο πολυτιμος χρονος κυλα εις βαρος μας . Καθε ημερα ειναι μια χαμενη ημερα , αν θελουμε να ανακτησουμε την εθνικη κυριαρχια μας , την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για την οποια εγινε το 1821 , και αγωνισθηκε ο Κολοκοτρωνης και οι αλλοι ηρωες, σαν τον Στουρναρα της περιοχης. Να αποτιναξουμε τα δεσμα μας , να αποφασιζουμε για την διαχειριση του εθνικου , και του ορυκτου, πλούτου, ΕΜΕΙΣ , σαν Ελληνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης