"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Τρίκαλα: 19χρονος πούλησε κάνναβη σε 15χρονη- Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε 12 συνολικά συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν το τελευταίο 48ωρο αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) στα Τρίκαλα, ενώ σε μία εκ των περιπτώσεων 19χρονος φέρεται να προμήθευσε με κάνναβη ακόμη και μία ανήλικη, ηλικίας 15 ετών, μαζί με την 18χρονη φίλη της.

Η σύλληψη των τριών έγινε το βράδυ της Τετάρτης, με τις δύο κοπέλες να έχουν στην κατοχή τους μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, την οποία, όπως διαπιστώθηκε, είχαν προμηθευτεί από τον 19χρονο, αντί του χρηματικού ποσού των 5 ευρώ. Τόσο η ναρκωτική ουσία όσο και το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 19χρονου, κατασχέθηκαν.

Άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων συνέλαβαν, δε, το πρωί της Πέμπτης τον πατέρα της 15χρονης, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθησαν ακόμη 9 άτομα, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μετά από ελέγχους αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθησαν επτά άτομα (ημεδαποί), ηλικίας από 28 έως 40 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης, καθώς και μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός, έχοντας στην κατοχή του δύο χάρτινες συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης και βουπρενορφίνης, ενώ στην τρίτη περίπτωση συνελήφθη ένας ανήλικος, ηλικίας 15 ετών, υπήκοος Αλβανίας, έχοντας στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης