Τρίκαλα – H προεκλογική μάχη για το ΚΚΕ ξεκινά με λαϊκό γλέντι Reviewed by Momizat on .   Η Τομεακή  Οργάνωση Τρικάλων   του ΚΚΕ , διοργανώνει  γλέντι με λαϊκή - δημοτική ορχήστρα με πολύ κέφι και χορό το Σάββατο  19 Γενάρη .Το γλέντι  θα πραγ   Η Τομεακή  Οργάνωση Τρικάλων   του ΚΚΕ , διοργανώνει  γλέντι με λαϊκή - δημοτική ορχήστρα με πολύ κέφι και χορό το Σάββατο  19 Γενάρη .Το γλέντι  θα πραγ Rating: 0

Τρίκαλα – H προεκλογική μάχη για το ΚΚΕ ξεκινά με λαϊκό γλέντι

Τρίκαλα – H προεκλογική μάχη για το ΚΚΕ ξεκινά με λαϊκό γλέντι

 

Η Τομεακή  Οργάνωση Τρικάλων   του ΚΚΕ , διοργανώνει  γλέντι με λαϊκή – δημοτική ορχήστρα με πολύ κέφι και χορό το Σάββατο  19 Γενάρη .Το γλέντι  θα πραγματοποιηθεί στο  κλειστό γυμναστήριο «Μπάρας» στα Τρίκαλα και θα ξεκινήσει στις 8:30μμ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας , ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γιώργος Καϊκης , υποψήφιος δήμαρχος Τρικάλων. Επίσης, θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ στο νομό Τρικάλων.  

 Το λαϊκό  γλέντι έχει γίνει «θεσμός» τα τελευταία χρόνια από την τοπική οργάνωση του ΚΚΕ και γίνεται με την εθελοντική προσφορά μελών και φίλων του Κόμματος όσο και επαγγελματιών της περιοχής. Προσφορά που εκφράζεται σε τρόφιμα και  ποτά, τα δώρα για τη λαχειοφόρο ,   εργασίες για την ετοιμασία του χώρου , το σερβίρισμα ,  καθώς και την αφιλοκερδή συμμετοχή  μουσικών.

Σκοπός της βραδιάς πέρα από την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση είναι η συμβολή στην Οικονομική Ενίσχυση  του ΚΚΕ για να δώσει από καλύτερη θέση τις εκλογικές  μάχες του επόμενου διαστήματος.  Κάθε εργαζόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο γλέντι και αγοράζοντας την  κάρτα ενίσχυσης  να συμβάλει στην οικονομική εξόρμηση και να απολαύσει ταυτόχρονα φαγητό , κρασί και την πλούσια διασκέδαση.

Την «ευθύνη» της διασκέδασης έχουν αναλάβει με την προσφορά  «δοκιμασμένοι» μουσικοί  , που αναμένεται  να ανεβάσουν το κέφι κατακόρυφα:  Τσιμπίδας Νίκος κλαρίνο, Πλακιάς Βασίλης βιολί, Γκότζιας Κων/νος λαούτο-μπουζούκι, Ντάκος Σωτήρης κιθάρα, Κατσάνος Χρήστος πλήκτρα, Ράγιας Δημήτρης τραγούδι, Βουτηρέας Τάκης τραγούδι, Νίκου Αντώνης Τραγούδι, Μούτος Θόδωρος Ακορντεόν & Κρουστά , Στέφανος Γκότζιας τραγούδι.

 

ΤΡΙΚΑΛΑ  18/01/2019                             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή