Τρίκαλα – «La Traviata» σε ζωντανή μετάδοση απο την Νέα Υόρκη στον Δημοτικό Κινηματογράφο Reviewed by Momizat on . Ο Δημοτικός Κινηματογράφος εντάχτηκε στο Δίκτυο των αιθουσώνπροβολής της Met που προβάλουν σε ζωντανή μετάδοση παραστάσεις από το Lincoln Center τηςMetropolitan Ο Δημοτικός Κινηματογράφος εντάχτηκε στο Δίκτυο των αιθουσώνπροβολής της Met που προβάλουν σε ζωντανή μετάδοση παραστάσεις από το Lincoln Center τηςMetropolitan Rating: 0

Τρίκαλα – «La Traviata» σε ζωντανή μετάδοση απο την Νέα Υόρκη στον Δημοτικό Κινηματογράφο

Τρίκαλα – «La Traviata» σε ζωντανή μετάδοση απο την Νέα Υόρκη στον Δημοτικό Κινηματογράφο

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος εντάχτηκε στο Δίκτυο των αιθουσώνπροβολής της Met που προβάλουν σε ζωντανή μετάδοση παραστάσεις από το Lincoln Center τηςMetropolitanOpera. Οι συνεργαζόμενες αίθουσες του δικτύου προβολής της Metκαι του Ομίλου ANTENNAκαλύπτουν γεωγραφικά όλη την επικράτεια και αποτελούν τους σημαντικότερους χώρους πολιτισμού σε κάθε πόλη.

Πληροφορίες 24310 20090. Η προπώληση εισιτήριων πραγματοποιείται  στα: Βιβλιοπωλεία «Κηρήθρες» & «Τσιοπελάκος».Το βραβευμένο πρόγραμμα The Met:Live in HD”, που μάγεψε το κοινό, παρουσιάζει σε όλες τις αίθουσες του δικτύου, την μεγαλειώδη όπερα «ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ».Η παράσταση θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 19:55.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ SONYAYONCHEVAΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΟΠΕΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!

Η Sonya Yoncheva ερμηνεύει μοναδικά τον απαιτητικό ρόλο της καταδικασμένης εταίρας Βιολέτας Βαλερύ, για πρώτη φορά στη σκηνή της “Met: Live in HD”. Μαζί της ο ανερχόμενος τενόρος Michael Fabiano στον ρόλο του εραστή της, Αλφρέντο. Ο Thomas Hampson ερμηνεύει έναν από τους πιο φημισμένους του ρόλους στη Met, τον Τζιόρτζιο Ζερμόν, πατέρα του Αλφρέντο. Η αφαιρετική σκηνοθεσία του Willy Decker μας καθηλώνει, ενώ η διεύθυνση ορχήστρας είναι του μαέστρου της Όπερας του Σαν Φρανσίσκο, Nicola Luisotti.

Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές όπερες του GiuseppeVerdi, η οποία έκανε πρεμιέρα στην Βενετία το 1853 ως μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές αποτυχίες κυρίως λόγω του τολμηρού και αντισυμβατικού θέματος στο οποίο αναφέρεται, δηλαδή τον έρωτα ενός γόνου καλής οικογένειας με μια εταίρα. Μια γκάμα από πασίγνωστες άριες και ντουέτα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στην «ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ», μεταξύ αυτών τα «Libiamo”, “SempreLibera”, “Omiorimorso” και άλλα αριστουργήματα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή