Τρίκαλα – Let’s Do It Greece 2017 Reviewed by Momizat on . Με δράσεις ενεργοποίησης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας απέναντι στο περιβάλλον συμμετέχει και φέτος ο Δήμος Τρικκαίων στην πρωτοβουλία Let’s Do it Greece . Με δράσεις ενεργοποίησης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας απέναντι στο περιβάλλον συμμετέχει και φέτος ο Δήμος Τρικκαίων στην πρωτοβουλία Let’s Do it Greece . Rating: 0

Τρίκαλα – Let’s Do It Greece 2017

Τρίκαλα –  Let’s Do It Greece 2017

Με δράσεις ενεργοποίησης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας απέναντι στο περιβάλλον συμμετέχει και φέτος ο Δήμος Τρικκαίων στην πρωτοβουλία Let’s Do it Greece . 

 

Φωτογραφία του Dimitris Papastergiou.

Οι περιβαλλοντικές δράσεις πραγματοποιούνται στο χώρο του πάρκου Ληθαίου, πίσω από το Μουσείο Τσιτσάνη, ξεκίνησαμ  στις 10 το πρωί και περιελάμβαναν  τον καθαρισμό του ποταμού Ληθαίου σε μονοπάτια της παραποτάμιας περιοχής, κόψιμο χόρτων παραποτάμια, τοποθέτηση νέων καθισμάτων και ζωγραφική τους, στις όχθες του ποταμού, παραποτάμια πεζοπορία, φύτεμα λουλουδιών και θάμνων, ζωγραφική από μικρά παιδιά με στόχο την αποτύπωση των προβλημάτων της πόλης και την ανάδειξη της πιο όμορφης πλευράς της. 

Φωτογραφία του Dimitris Papastergiou.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή