Τρίκαλα – Skatepark την Κυριακή Reviewed by Momizat on . Ο «Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Τρικάλων» και οι «Εθελοντές Skatepark Τρικάλων» έχουν την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν σε εκδήλωση οικονομικ Ο «Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Τρικάλων» και οι «Εθελοντές Skatepark Τρικάλων» έχουν την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν σε εκδήλωση οικονομικ Rating: 0

Τρίκαλα – Skatepark την Κυριακή

skat

Ο «Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Τρικάλων» και οι «Εθελοντές Skatepark Τρικάλων» έχουν την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν σε εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης του skatepark Τρικάλων την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 και ώρα 17.30 στον χώρο του skatepark Τρικάλων (πρώην στρατόπεδο «Παπαστάθη», έναντι Σ.Μ.Υ.).
Η εκδήλωση διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Skateboarding και την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συμβολή στη συγκέντρωση χρηματικού ποσού μέσω χορηγιών και δωρεών για την ανάπλαση και φωταγώγηση του skatepark, αλλά και η ανάδειξη του χώρου του πρώην στρατοπέδου «Παπαστάθη» ως σύγχρονου πάρκου ψυχαγωγίας και άθλησης.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες δεξιότητας, μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, καθώς και επίδειξη χορού. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν αθλητές από όλη τη Θεσσαλία, τη Θεσσαλονίκη, την Ήπειρο και τα Ιόνια νησιά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή