Τρίποντα ζωής με αγώνα μπάσκετ Reviewed by Momizat on .  Δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας και με σύνθημα «Τρίπο  Δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας και με σύνθημα «Τρίπο Rating: 0

Τρίποντα ζωής με αγώνα μπάσκετ

Τρίποντα ζωής με αγώνα μπάσκετ

agonas Δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας και με σύνθημα «Τρίποντα Ζωής», η Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σε συνεργασία με τον Αίολο Τρικάλων και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία παράρτημα Τρικάλων , διοργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στα Τρίκαλα B.C. και την ομάδα Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 10 Απριλίου 2014 στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κατσιμήδου Τρικάλων και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας παράρτημα Τρικάλων θέλοντας έτσι να στηρίξουμε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει κατά του καρκίνου .

Τον αγώνα στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, όπως κάνει πάντα άλλωστε στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της Θεσσαλίας ,ιδιαίτερα αυτά που διεξάγονται για φιλανθρωπικό σκοπό. Είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι, όχι όμως με βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά με κοινωνικό και θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και να δώσουμε το παρόν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, γνωρίζοντας ότι αγοράζοντας ένα εισιτήριο βάζουμε τρίποντο στην πρόληψη κατά του καρκίνου.

 

ΡΕΤΖΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή