Τρίτεκνος από την Καβάλα ο υπερτυχερός του λαχείου – άλλοι δύο λαχνοί στην πόλη Reviewed by Momizat on . Ένας επαγγελματίας από την Καβάλα, πατέρας τριών παιδιών, είναι ο υπερτυχερός του πρώτου αριθμού του κρατικού λαχείου. Το «χρυσό» λαχείο πουλήθηκε από νεαρό πλα Ένας επαγγελματίας από την Καβάλα, πατέρας τριών παιδιών, είναι ο υπερτυχερός του πρώτου αριθμού του κρατικού λαχείου. Το «χρυσό» λαχείο πουλήθηκε από νεαρό πλα Rating: 0

Τρίτεκνος από την Καβάλα ο υπερτυχερός του λαχείου – άλλοι δύο λαχνοί στην πόλη

Τρίτεκνος από την Καβάλα ο υπερτυχερός του λαχείου – άλλοι δύο λαχνοί στην πόλη

Ένας επαγγελματίας από την Καβάλα, πατέρας τριών παιδιών, είναι ο υπερτυχερός του πρώτου αριθμού του κρατικού λαχείου. Το «χρυσό» λαχείο πουλήθηκε από νεαρό πλανόδιο λαχειοπώλη, ο οποίος χθες, δεν έκρυβε τη χαρά του κι έδειχνε σε όλους μέσα στην πόλη τη φωτοτυπία του τυχερού λαχνού, που κερδίζει περίπου 3.500.000 ευρώ (μετά την παρακράτηση φόρου).

Ο υπερτυχερός δεν εμφανίστηκε ακόμη, αλλά σύμφωνα με το νεαρό λαχειοπώλη είναι ένας οικογενειάρχης που οι δουλειές του δεν πήγαιναν καλά τον τελευταίο καιρό.

Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, απ” όπου προμηθεύτηκε τον τυχερό λαχνό ο νεαρός και στη συνέχεια τον πούλησε, ανέφερε πως μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί ο κάτοχος του πρώτου αριθμού του κρατικού λαχείου, αλλά μόνο δύο Καβαλιώτες που κατέχουν από ένα δελτίο των 500.000 ευρώ (έκαστο). Πρόκειται για άτομα μέσης ηλικίας, επίσης οικογενειάρχες.

Αφήστε το σχόλιο σας