"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Τρίτη «απώλεια» στην παράταξη Μεριβάκη-Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κοσμάς Νικολός

lafarm

Σχετικά άρθρα

makris georgolopoulos nikolos

«Πλέον δεν ανήκω και τυπικά, στη δημοτική ομάδα του συνδυασμού «Μαζί Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας» του δημάρχου Θανάση Μεριβάκη λόγω της ανικανότητάς του να ανταποκριθεί στα δίκαια αιτήματα των δημοτών και στις ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας και δη, του δημοτικού διαμερίσματος Πελινναίων. Παραμένω δημοτικός σύμβουλος, όπως με έταξαν οι ψηφοφόροι μου, για να υπερασπιστώ μέχρι τέλους, τα δίκαια αιτήματα των συνδημοτών μου».

Με αυτήν του την επιστολή που κατέθεσε και αναγνώστηκε στο Σώμα από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Φαρκαδόνας κατά την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο κος Κοσμάς Νικολός αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα του δημάρχου Θανάση Μεριβάκη.

Μία επιστολή που πυροδότησε την ατμόσφαιρα από το ξεκίνημα της συνεδρίασης με τον Θανάση Μεριβάκη να ανταπαντά ευθέως στον κ. Νικολό αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Μέχρι σήμερα δεν καταθέσατε κανένα αίτημα για το χωριό σας, απλά όσα αιτήματα καταθέσατε ήταν για ίδιον όφελος. Πραγματικά δεν σας τιμούν τα όσα αναφέρετε. Η καθαριότητα του χωριού διαφέρει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αναγνωρίζεται από τους κατοίκους του συνόλου του Δήμου» τόνισε ο κ. Μεριβάκης ζητώντας από την Πρόεδρο της Τ.Κ. Νομής κ. Καϊνανά να τοποθετηθεί.

Η κ. Καϊνανά συμφώνησε με τα λεγόμενα του δημάρχου λέγοντας ότι η Νομή παρουσιάζει μια εξαιρετική εικόνα που οφείλεται τόσο στις προσωπικές της παρεμβάσεις όσο και της δημοτικής Αρχής.

Κατά του Κοσμά Νικολού καταφέρθηκε και ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Καραμάνος λέγοντας ότι τα επιχειρήματα που κατέθεσε ο κ. Νικολός δεν ευσταθούν, θα περίμενε άλλα, όπως είπε, με πολιτική χροιά ίσως, αναφέροντας χαρακτηριστικά «απορώ με το θράσος σας». Παράλληλα απευθυνόμενος ο πρόεδρος στον κ. Νικολό ζήτησε να παραδώσει την έδρα στο συνδυασμό, κάτι που δεν δέχτηκε ο ανεξάρτητος σύμβουλος, τονίζοντας ότι «δεν θα σας κάνω την χάρη».

OichaliaNEWS.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης