Τρίτη φορά που άλλαξε γνώμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος – Τώρα ίσως και να παραιτηθεί Reviewed by Momizat on . Μόλις έγινε γνωστό το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ, ο πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που έδειξε να επαναστατεί ήταν ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα απείλη Μόλις έγινε γνωστό το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ, ο πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που έδειξε να επαναστατεί ήταν ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα απείλη Rating: 0

Τρίτη φορά που άλλαξε γνώμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος – Τώρα ίσως και να παραιτηθεί

Τρίτη φορά που άλλαξε γνώμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος – Τώρα ίσως και να παραιτηθεί

Μόλις έγινε γνωστό το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ, ο πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που έδειξε να επαναστατεί ήταν ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα απείλησε με παραίτηση εάν ο ΦΠΑ φτάσει στο 24%.

Λίγες ώρες μετά τον θόρυβο που προκάλεσε ο βουλευτής με τις απειλές περί παραίτησης, ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος με ανακοίνωσή του έσπευσε να καταστείλει την προσωρινή του επανάσταση του, δηλώνοντας πως θα είναι ο τελευταίος που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση.

Η επανάσταση όμως επανήλθε με πιο ήσυχα “τυμπανα πολέμου” σήμερα, καθώς μιλώντας στο ραδιόφωνο Βήμα FM, δήλωσε πως διαφωνεί με την αύξηση του ΦΠΑ και πως θα εξετάσει τελικά το ενδεχόμενο εάν θα παραιτηθεί ή όχι.

Όπως είπε εάν έρθουν στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μέτρα πέρα από τη συμφωνία τότε επειδή δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πέσει η κυβέρνηση τότε μπορεί να ακολουθήσει το δρόμο της προσωπικής του παραίτησης.

Τέλος, υπογράμμισε ότι «με αυτήν την εικόνα, αν οι δανειστές εκβιάζουν την κυβέρνηση και κατορθώσουν να μας περάσουν μέτρα τα οποία να δείχνουν την εικόνα ότι η Ελλάδα καθίσταται μόνιμα αποικία χρέους, εγώ δεν είμαι διαθέσιμος».

www.newsit.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή