Τρίτος ο Λεωνίδας Μέλλιος του ΠΑΣ Ασκληπιού στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Το περασμένο Σάββατο διεξήχθη ποδηλατικός διασυλλογικός αγώνας στην Λάρισα με μεγάλη συμμετοχή αθλητών. Ο αγώνας ήταν σιρκουί με αποκλεισμό 2 χ.λ.μ η στροφή και Το περασμένο Σάββατο διεξήχθη ποδηλατικός διασυλλογικός αγώνας στην Λάρισα με μεγάλη συμμετοχή αθλητών. Ο αγώνας ήταν σιρκουί με αποκλεισμό 2 χ.λ.μ η στροφή και Rating: 0

Τρίτος ο Λεωνίδας Μέλλιος του ΠΑΣ Ασκληπιού στη Λάρισα

Τρίτος ο Λεωνίδας Μέλλιος του ΠΑΣ Ασκληπιού στη Λάρισα

Το περασμένο Σάββατο διεξήχθη ποδηλατικός διασυλλογικός αγώνας στην Λάρισα με μεγάλη συμμετοχή αθλητών. Ο αγώνας ήταν σιρκουί με αποκλεισμό 2 χ.λ.μ η στροφή και απαιτούσε πολύ δύναμη και ταχύτητα από τους αθλητές .

Στην κατηγορία μίνι μικρά ο Μέλλιος Λεωνίδας μετά από έναν αγώνα πού είχε υψηλές ταχύτητες και πολλά σπριντ κατέλαβε την 3η θέση και αποδεικνύει ότι φέτος θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πρωταγωνιστεί σε κάθε αγώνα.

Στην κατηγορία Μάστερς ο Κώστας Ρίζος μετά από μεγάλη προσπάθεια κατέλαβε την 4η θέση χάνοντας το μετάλλιο για λίγα εκατοστά από τον αντίπαλο του. Στην ίδια κατηγορία συμμετείχε και ο Διβάνης Βαγγέλης ο οποίος κατέβαλε φιλόδοξη προσπάθεια κάνοντας επίθεση από την αρχή του αγώνα αλλά δεν του βγήκε και δεν έκανε διαφορά από το γκρουπ.

Τέλος στην κατηγορία Ανδρών ο Στέφανος Βάσκος προσπάθησε για το καλύτερο αλλά μετά από λάθος τακτική περιορίστηκε στην μέση της κατάταξης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

 

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΛΙΑΚΟΥΜΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΤΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ

TRENCH ΕΝΔΥΜΑΤΑ

HELLAS GOLD

 

Αφήστε το σχόλιο σας