“Τραγικές ελλείψεις στη συντήρηση δικτύων της ΔΕΗ” Reviewed by Momizat on . Τις τεράστιες ελλείψεις σε τεχνικό προσωπικό επεσήμανε στην trikkipress.gr ο Δημήτρης Καπελλας συνδικαλιστής και εργαζόμενος στην επιχείρηση, συνδέοντας άμεσα τ Τις τεράστιες ελλείψεις σε τεχνικό προσωπικό επεσήμανε στην trikkipress.gr ο Δημήτρης Καπελλας συνδικαλιστής και εργαζόμενος στην επιχείρηση, συνδέοντας άμεσα τ Rating: 0

“Τραγικές ελλείψεις στη συντήρηση δικτύων της ΔΕΗ”

“Τραγικές ελλείψεις στη συντήρηση δικτύων της ΔΕΗ”

KAPELASΤις τεράστιες ελλείψεις σε τεχνικό προσωπικό επεσήμανε στην trikkipress.gr ο Δημήτρης Καπελλας συνδικαλιστής και εργαζόμενος στην επιχείρηση, συνδέοντας άμεσα τη μεγάλη έλλειψη και με την ελλιπή συντήρηση των δικτύων αλλά και με το σημαντικότερο όλων, όπως αναφέρει, που είναι η ανθρώπινη ζωή.
Τα τελευταία θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα στην ΔΕΗ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης για την ακολουθουμένη πολιτική στην επιχείρηση.
Εδώ και χρόνια αναφέρει σημαντικά κομμάτια όπως αυτό της συντήρησης των δικτύων έχουν αφεθεί εντελώς η πραγματοποιούνται σε μικρό ποσοστό λόγο της έλλειψης τεχνικών.
Η συντήρηση συνεχίζει ο Δημήτρης Καπελλας είναι ένα από τα σημαντικότερα αν όχι το σημαντικότερο κομμάτι της εργασίας προκειμένου το δίκτυο να λειτούργει εύρυθμα και οι τεχνίτες με ασφάλεια όταν επεμβαίνουν σ αυτό, αλλά και να μην εγκυμονεί κινδύνους για τους πολίτες.
Εγκληματικές μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζονται και στην ΔΕΗ δυστυχώς τοποθετούν τον ανθρώπινη ζωή πίσω από τα νούμερα και τα κέρδη.
Κλείνοντας ο Δ. Καπέλλας αναφέρει το ότι ο ΔΕΔΔΗΕ ακόμη εξυπηρετεί άμεσα τους πολίτες αυτό οφείλεται καθαρά στην αυταπάρνηση και στο φιλότιμο των εναπομεινάντων τεχνικών.
Εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, Ομοσπονδία και σωματεία μπροστά σ αυτή την τραγική κατάσταση δεν πρόκειται να μείνουν άπραγοι παρακολουθώντας καθημερινά το βωμό του αίματος που έχει δημιουργηθεί στο κλάδο τους εδώ και χρόνια, ο κύκλος του αίματος στη ΔΕΗ πρέπει να κλείσει και θα κλείσει!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή