Τραγικές και κωμικές καταστάσεις Τρικαλινών νεοδημοκρατών Reviewed by Momizat on . Τα έχουν δει όλα, τα στελέχη στη κεντρική διοίκηση της ΝΔ στην οδό Πειραιώς, με την επιθυμία πληθώρας τρικαλινών υποψηφίων,να καταλάβουν κυβερνητικές θέσεις στο Τα έχουν δει όλα, τα στελέχη στη κεντρική διοίκηση της ΝΔ στην οδό Πειραιώς, με την επιθυμία πληθώρας τρικαλινών υποψηφίων,να καταλάβουν κυβερνητικές θέσεις στο Rating: 0

Τραγικές και κωμικές καταστάσεις Τρικαλινών νεοδημοκρατών

Τραγικές και κωμικές καταστάσεις Τρικαλινών νεοδημοκρατών

Τα έχουν δει όλα, τα στελέχη στη κεντρική διοίκηση της ΝΔ στην οδό Πειραιώς, με την επιθυμία πληθώρας τρικαλινών υποψηφίων,να καταλάβουν κυβερνητικές θέσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.  
Το αποκορύφωμα ήταν, όταν μωροφιλόδοξο τοπικό στέλεχος, πήγε με λίστα υψηλόμισθων διοικητικών θέσεων στο περιβάλλον του κου Μητσοτάκη και απαίτησε να τοποθετηθεί σε πόστο “ανάλογο της αξίας του”.
Η υπερδραστήρια σύζυγος δε ενός άλλου τοπικού στελέχους του κυβερνώντος κόμματος – που φροντίζει και για την καθημερινή του προβολή – απείλησε με αντάρτικο στα γραφεία του κτιρίου στο Μοσχάτο, αν ο αγαπημένος της δεν πάρει τη θέση που επιθυμεί. 
Κωμικές καταστάσεις, που σε επίπεδο νομού τουλάχιστον, χαρακτηρίζουν την ποιότητα του πολιτικού προσωπικού, της πάλαι ποτέ παράταξης του μέτρου και των νοικοκυραίων.

Νεοδημοκράτης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή