Τραγικός θάνατος για 8χρονη στα Λεχώνια Reviewed by Momizat on . Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το μεσημέρι στα Λεχώνια ένα 8χρονο κορίτσι. Συγκεκριμένα η άτυχη 8χρονη μαζί με τον πατέρα της επέβαιναν σε άμαξα στην περιοχή των Λ Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το μεσημέρι στα Λεχώνια ένα 8χρονο κορίτσι. Συγκεκριμένα η άτυχη 8χρονη μαζί με τον πατέρα της επέβαιναν σε άμαξα στην περιοχή των Λ Rating: 0

Τραγικός θάνατος για 8χρονη στα Λεχώνια

amakses (3)

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το μεσημέρι στα Λεχώνια ένα 8χρονο κορίτσι. Συγκεκριμένα η άτυχη 8χρονη μαζί με τον πατέρα της επέβαιναν σε άμαξα στην περιοχή των Λεχωνίων με άλογα να αφηνιάζουν. Ως αποτέλεσμα το άτυχο αγγελούδι έπεσε στο έδαφος, χτυπώντας στο κεφάλι με το τραύμα να είναι τέτοιο, που οδήγησε σε ακαριαίο θάνατο.

Ο αμαξάς στην προσπάθεια του να ηρεμήσει τα άλογα δεν τα κατάφερε με τα άλογα στη συνέχεια να ποδοπατούν και τον πατέρα του κοριτσιού, δίχως ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά.

Το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί έδειχναν να μην πιστεύουν στα μάτια τους, για το σοβαρότατο τραυματισμό στο κεφάλι με το χτύπημα να είναι αρκετά δυνατό κατά την πτώση της από την άμαξα. Το άτυχο αγγελούδι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη πολύ αργά, με συγγενείς και φίλους της οικογένειας να προσέρχονται στο Νοσοκομείο, όπου εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές.

Αφήστε το σχόλιο σας