Τραγικός θάνατος πολιτικού μηχανικού στην Πύλη Reviewed by Momizat on . Ενα τραγικό γεγονός επεφύλασσε η σημερινή ημέρα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής της νέας γέφυρας στην Πύλη Τρικάλων, από ύψος 6 περίπου μέτρων έπεσε ο Ενα τραγικό γεγονός επεφύλασσε η σημερινή ημέρα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής της νέας γέφυρας στην Πύλη Τρικάλων, από ύψος 6 περίπου μέτρων έπεσε ο Rating: 0

Τραγικός θάνατος πολιτικού μηχανικού στην Πύλη

Τραγικός θάνατος πολιτικού μηχανικού στην Πύλη

Ενα τραγικό γεγονός επεφύλασσε η σημερινή ημέρα.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής της νέας γέφυρας στην Πύλη Τρικάλων, από ύψος 6 περίπου μέτρων έπεσε ο πολιτικός μηχανικός και εργολάβος του έργου Αθανάσιος Καλόγηρος 59 ετών, κάτοικος Λάρισας. Το ατυχές συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τη 1  το μεσημέρι, την ώρα που ο αδικοχαμένος εκτελούσε τα εργασιακά του καθήκοντα.
Στο Κέντρο Υγείας της Πύλης όπου και μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε το δυσάρεστο νέο, το οποίο και συντάραξε τους δικούς του ανθρώπους. Από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης γίνονται έρευνες για το τραγικό συμβάν.
Ο Αθανάσιος Καλόγηρος ήταν διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας ΑΙΑΣ ΑΤΕ, η οποία είχε αναλάβει το έργο «Κατασκευή γέφυρας μετά προσβάσεων στον Πορταϊκό ποταμό επί της επαρχιακής οδού Πύλης Αγίου Βησσαρίωνα». Το έργο αφορά στην κατασκευή γέφυρας επί της Επαρχιακής Οδού Πύλης – Αγίου Βησσαρίωνα, συνολικού μήκους 210 μέτρων και συνολικού πλάτους 12,00 μέτρων μετά των προσβάσεων για τη σύνδεση της γέφυρας και την υψομετρική προσαρμογή αυτής με το υφιστάμενο οδικό δίκτυο. Η γέφυρα, κατασκευάζεται από σκυρόδεμα με τοιχοειδή βάθρα και συμπαγή πλάκα από σκυρόδεμα μεταβλητού πάχους. Η κατασκευή της γέφυρας κρίθηκε απαραίτητη για την βελτίωση του οδικού δικτύου και για την εξυπηρέτηση της οδικής κυκλοφορίας στην περιοχή, η οποία σήμερα εξυπηρετείται από την υπάρχουσα παλαιά και στενή γέφυρα πλάτους 3,5 m. Η ένταξη του έργου στο Ε.Σ.Π.Α. έγινε τον Απρίλιο 2012, συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, μ επροϋπολογισμό 4.500.000,00 € (με ΦΠΑ). Η συγκεκριμένη εταιρία έχει αναλάβει και περαιώσει, κι άλλα έργα στην περιοχή μας.
To TRIKKHpress συλλυπείται θερμότατα τους οικείους του

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή