Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο παιδάκια που έπεσαν σε βόθρο Reviewed by Momizat on . Σε τραγωδία εξελίχθηκε το παιχνίδι δυο ανήλικων παιδιών σε ένα σημείο με λιμνάζοντα νερά ή ανοιχτό βόθρο κοντά στο σημείο όπου κατοικούσαν στην περιοχή του κατα Σε τραγωδία εξελίχθηκε το παιχνίδι δυο ανήλικων παιδιών σε ένα σημείο με λιμνάζοντα νερά ή ανοιχτό βόθρο κοντά στο σημείο όπου κατοικούσαν στην περιοχή του κατα Rating: 0

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο παιδάκια που έπεσαν σε βόθρο

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο παιδάκια που έπεσαν σε βόθρο

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το παιχνίδι δυο ανήλικων παιδιών σε ένα σημείο με λιμνάζοντα νερά ή ανοιχτό βόθρο κοντά στο σημείο όπου κατοικούσαν στην περιοχή του καταυλισμού Ρομά στον Άγιο Αθανάσιο στην Αλίαρτο. 

Τα δυο ξαδέλφια ηλικίας 4,5 και 3,5 χρόνων ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Οι συγγενείς τους που βρήκαν τα δύο αγγελούδια, τα μετέφεραν άμεσα στο Γενικό νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό τους και οι σοροί τους θα μεταφερθούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών για να γίνει νεκροτομή, που θα αποκαλύψει σε τι οφείλεται ο θάνατός τους.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για πνιγμό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες στο σημείο προκειμένου να ξεκαθαριστούν τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος.

Παράλληλα, παίρνουν καταθέσεις από τους γονείς τους, τους οποίους βρήκαν στο νοσοκομείο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή