Τραγικό: οδηγός απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του κοντά στο Λιόπρασο Reviewed by Momizat on . Ένα ακόμη τραγικό συμβάν στα Τρίκαλα… Για την ακρίβεια, στον δρόμο ανάμεσα σε Αγρελιά το Λιόπρασο, έξω από τα Τρίκαλα, στη ΔΕ Παληοκάστρου. Ενας τρικαλινός οδηγ Ένα ακόμη τραγικό συμβάν στα Τρίκαλα… Για την ακρίβεια, στον δρόμο ανάμεσα σε Αγρελιά το Λιόπρασο, έξω από τα Τρίκαλα, στη ΔΕ Παληοκάστρου. Ενας τρικαλινός οδηγ Rating: 0

Τραγικό: οδηγός απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του κοντά στο Λιόπρασο

Τραγικό: οδηγός απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του κοντά στο Λιόπρασο

Ένα ακόμη τραγικό συμβάν στα Τρίκαλα… Για την ακρίβεια, στον δρόμο ανάμεσα σε Αγρελιά το Λιόπρασο, έξω από τα Τρίκαλα, στη ΔΕ Παληοκάστρου. Ενας τρικαλινός οδηγός, για άγνωστο λόγο βρέθηκε με το όχημά του σε χαντάκι και αυτό ανεφλέγη, με αποτέλεσμα, δυστυχώς, να απανθρακωθεί…. Οι άνδρες της Π.Υ. Τρικάλων που κλήθηκαν, κατόρθωσαν να ανασύρουν τη σορό, η οποία με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων.
Ο νεκρός είναι ο Θανάσης Μπακάλης, από χωριό της Καρδίτσας, ο οποίος διέμενε στα Τρίκαλα, εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ. Φανταστείτε, πώς ένιωσαν οι συνάδελφοί του, όταν έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος… Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος και είχε με τη σύζυγό του, τρία παιδιά.

Η trikkipress.gr συλλυπείται τους οικείους του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή