Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον Παναγιώτη Τσικραγούλα Reviewed by Momizat on . Τραγικό παιχνίδι επιφύλαξε η μοίρα στον 49χρονο Τρικαλινό Παναγιώτη Τσικραγούλα που έχασε την ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα στην οδό Βόλου στη Λάρισ Τραγικό παιχνίδι επιφύλαξε η μοίρα στον 49χρονο Τρικαλινό Παναγιώτη Τσικραγούλα που έχασε την ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα στην οδό Βόλου στη Λάρισ Rating: 0

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον Παναγιώτη Τσικραγούλα

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον  Παναγιώτη Τσικραγούλα

Τραγικό παιχνίδι επιφύλαξε η μοίρα στον 49χρονο Τρικαλινό Παναγιώτη Τσικραγούλα που έχασε την ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα στην οδό Βόλου στη Λάρισα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του larisanew.gr ο άτυχος οδηγός είχε έρθει στη Λάρισα από τα Τρίκαλα με σκοπό να αγοράσει την μοιραία μοτοσικλέτα πάνω στην οποία έμελλε να χάσει τη ζωή του.
Μάλιστα πριν κλειστεί η συμφωνία και δώσει το τελικό »ΟΚ» για να αγοράσει την μηχανή θέλησε να κάνει test drive και έχοντας ως συνεπιβάτη τον 30χρονο Λαρισαίο ιδιοκτήτη της, έκανε την πρώτη και τελευταία του βόλτα πάνω στο εν λόγω όχημα.
Απαρηγόρητος ο Λαρισαίος ιδιοκτήτης του οχήματος ο οποίος από την σύγκρουση έσπασε το πόδι του, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΚΗΔΕΙΑ
Αύριο Πέμπτη θα τελεστεί η κηδεία του Άτυχου Τρικαλινού, στις 7 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Λογγακίου Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή