Τραγικό περιστατικό με θάνατο βρέφους στον Τύρναβο Reviewed by Momizat on . Τραγικό περιστατικό με θάνατο βρέφους στον Τύρναβο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Το ηλικίας μόλις τεσσάρων μηνών, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου σ Τραγικό περιστατικό με θάνατο βρέφους στον Τύρναβο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Το ηλικίας μόλις τεσσάρων μηνών, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου σ Rating: 0

Τραγικό περιστατικό με θάνατο βρέφους στον Τύρναβο

Τραγικό περιστατικό με θάνατο βρέφους στον Τύρναβο

Τραγικό περιστατικό με θάνατο βρέφους στον Τύρναβο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Το ηλικίας μόλις τεσσάρων μηνών, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου σε κρίσιμη κατάσταση και εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ φως στα αίτια του θανάτου του, θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα σήμερα, ξημερώματα Πέμπτης, ένα βρέφος μόλις ενός έτους ξεψύχησε  στην αγκαλιά των γονιών του, στο χωριό Μεγάλο Ελευθεροχώρι της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, οι γονείς κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα. Διασώστες του ΕΚΑΒ ξεκίνησαν ταυτόχρονα από το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας και από την Λάρισα και μετέφεραν το βρέφος στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στη μονάδα αναζωογόνησης, ήταν ήδη αργά. Το μικρό αγγελούδι είχε χάσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Αφήστε το σχόλιο σας