"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Τραγωδία έχασαν τη ζωή τους ένας πατέρας και τα δύο παιδιά του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη το πρωί του Σαββάτου, καθώς μετά από μικρής έκτασης φωτιά σε διαμέρισμα, έχασαν τη ζωή τους ένας πατέρας και τα δύο παιδιά του.

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη το πρωί του Σαββάτου, καθώς μετά από μικρής έκτασης φωτιά σε διαμέρισμα, έχασαν τη ζωή τους ένας πατέρας και τα δύο παιδιά του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο σπίτι βρέθηκε σημείωμα, γεγονός που ενισχύει την πιθανότητα την πυρκαγιά να ξεκίνησε ο ίδιος ο πατέρας, με σκοπό να θέσει τέλος στη ζωή και των τριών. Μετά και την τελευταία εξέλιξη, την εύρεση δηλαδή του σημειώματος, την προανάκριση έχει αναλάβει πλέον, αντί του ανακριτικού της Πυροσβεστικής, η Ελληνική Αστυνομία.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε υπερυψωμένο ισόγειο κτιρίου επί της οδού Κοραή και οι γείτονες, που αντιλήφθηκαν τους καπνούς, κάλεσαν την Πυροσβεστική υπηρεσία.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με εννέα άνδρες και μετά την κατάσβεση βρήκαν σε ένα δωμάτιο χωρίς τις αισθήσεις τους τον ηλικίας 45 ετών πατέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 8 και 10 ετών. Κατά πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε σε άλλο χώρο του διαμερίσματος από εκεί που βρέθηκαν ο άνδρας και τα δύο παιδιά.

Και οι τρεις μεταφέρθηκαν, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο «Παίδων» τα δύο ανήλικα και στο «Γ. Γεννηματάς» ο άνδρας. Δυστυχώς, εκεί διαπιστώθηκε, απλώς, ο θάνατός τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης